Emma Watson - de la Harry Potter la Marilyn Manson

de Răzvan Boboc în 15 Iul 2009
Emma Watson - de la Harry Potter la Marilyn Manson

Emma Watson, interpreta personajului Hermione în seria Harry Potter, va colabora cu celebrul interpret Marilyn Manson, anunţă Femalefirst.co.uk.

Actriţa ar urma să interpreteze rolul unei prinţese într-un muzical care va fi de fapt o variantă gotică a poveştii Cenuşăresei. Manson va concepe întreaga producţie.

"Emma vrea să arate că poate mai mult decât a interpreta rolul Hermione Granger. Ea a văzut cum Daniel Radcliffe a reuşit să se implice în ceva cu totul diferit atunci când a jucat în Equus şi crede că va putea şi ea să facă acest lucru", a declarat o sursă.

Emma declara la sfârşitul anului trecut că nu ştie sigur dacă vrea să fie actriţă şi că nu are ce face cu averea de peste 10 milioane de euro pe care a adunat-o de pe urma filmelor în care a jucat.

"Este ciudat pentru că nu am fost niciodată sigură că ceea ce vreau să fac este actoria, spre deosebire de Daniel Radcliffe sau Rupert Grint", a spus Emma.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CinemaBoy pe 15 iulie 2009 09:29
Cred ca este o ambitie pentru ea(Emma Watson) ca sa le arate celor 2 mai ales lui Daniel Radcliffe ca poate sa joace si in altceva.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells