Dreamworks a refuzat producţia unui film bazat pe jocul video Assassin’s Creed

de Cristina Grigore în 7 Nov 2011
Dreamworks a refuzat producţia unui film bazat pe jocul video Assassin’s Creed

Dreamworks, studioul al cărui co-fondator este Steven Spielberg, a emis recent o declaraţie de presă conform căreia nu este interesat de oferta de a transforma în film populara franciză video Assassin’s Creed, din cauza pretenţiilor celor de la Ubisoft de a avea în mare parte controlul creativ al proiectului, scrie Vulture.

În urmă cu două săptămâni a a apărut ştirea potrivit căreia cei de la Sony Pictures se aflau în negocieri finale pentru realizarea filmului, căci compania de producţie a jocului, deşi a trimis oferta mai multor studiouri mai de film, a fost refuzată în mod repetat pe acelaşi motiv, cererea de control exagerat al producţiei pe partea de creaţie.

Se pare că Dreamworks s-au aflat  printre primele studiouri care au refuzat un film Assassin’s Creed în termenii propuşi de Ubisoft. O sursă din domeniul producţiei de film a declarat despre compania producătoare a seriei de jocuri: „Ceea ce vor ei este să poată sista producţia oricând doresc. E ridicol. Nu sunt realizatori de filme, iar pentru a dovedi că filmul va fi, eventual, un eşec, vor să se asigure că pot da vina pe ceea ce face studioul în cauză”.



Taguri:  Steven Spielberg

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DieCotte pe 7 noiembrie 2011 09:30
e imposibil ca filmul sa fie un esec daca se respecta povestea jocului (care e genial)
TheSmasher pe 7 noiembrie 2011 09:46
^,la fel ca vecinu de la etaj,timpiti, pai daca Ubisoft are avea control, cei de la studio are respecta linia joculul ,si nu are face un esec de film ca Prince of persia , sand of time .si nu cred ca ar da vina pe studio, mai repede are da vina daca studioul la ar produce ,
Bayard pe 7 noiembrie 2011 11:56
ar iesi o porcarie daca le-ar face singure.... si oricum nu au potenta financiara
Bayard pe 7 noiembrie 2011 11:58
Sincer, este bine ca Ubisoft vor sa iasa un film de succes.... insa ce pretind ei mi se pare si mie de neacceptat... cum adica sa poata opri productia oricand??? Si pierderea financiara??? toata la studio???? E nebunie..... Cred ca nu s-ar fi suparat nimeni, daca ar fi cerut drept de veto doar pentru scenariu si pentru alegerea regizorului.... ar fi fost suficient ca sa vada daca o sa le fie respectat jocul. Dar ei vor si mai mult...
arreisig pe 7 noiembrie 2011 14:16
Ai observat ce se intampla cand dai drepturile jocului unui studio? Ti-l fac varza. De ce crezi ca Blizzard a renuntat, cel putin pentru moment, la ecranizarea Warcraft-ului? Decat sa faci un film de rahat mai bine nu-l mai faci deloc. Este mai bine sa mentina drepturile asupra productiei.
Bart_Simpson pe 7 noiembrie 2011 15:57
Daca totul o sa mearga cum vor ei - Ubisoft - cei care au produs jocul, nu o sa sisteze nimeni productia filmului. Toate studiourile astea vor mana libera ca sa-si bage picioarele in povestea originala si sa iasa un rahat, pentru ca "stim noi mai bine ce vrea prostimea". Exemplele de jocuri devenit filme macar bunicele le numeri pe degetele de la o mana, desi tentativele sunt nenumarate. Decit sa ma pomenesc cu un regizor ca Uwe Boll (un exemplu), mai bine deloc.
Crist11 pe 7 noiembrie 2011 13:52
Foarte bun jocul.
DARK333REM pe 7 noiembrie 2011 14:17
TaRe
alex_il_fenomeno pe 7 noiembrie 2011 14:50
pacat ca producatorii nu au ajuns la o intelegere ...
DarkBEny pe 7 noiembrie 2011 19:53
si la Prince Of Persia filmu o fost facut dupa al 4 joc nu intelg trebuia sa fie trilogia din joc in film o fost ceva din the two thrones lantu ala atat si dageru din warrior within atat
restu undei in warrior within isi pune masca si umbla in trecut sa se salveze si two thrones cand se face negru si cand scapa asta undei ?

CODRIN123 pe 7 noiembrie 2011 20:32
DarkBEny filmul se numeste Prince of Persia :Sands of Time! adica e facut dupa primul joc cu acelasi nume...nu are nici o legatura cu warrior within sau T2T,sa nu mai spun de acel ,,al 4 joc''(apropo invata sa scrii corect).
Radu1994 pe 7 noiembrie 2011 20:50
parerea mea e ca ar trebui sa se uneasca Ubisoft+Blizzard+EAgames si sa ii dea **** pe toti de la hollywood si sa faca ei un studio unde sa faca filmele dupa toate jocurile cunoscute(AC,starcraft,diablo,MW2/MW3 etc)...sunt mai mult ca sigur ca ar avea succes.
denfilo pe 7 noiembrie 2011 22:22
O idee excelenta ... dar sunt companii rivale si nu cred ca o sa accepte .
Twiblack pe 8 noiembrie 2011 00:58
dap...totusi scoatem eagames ca la fel cum sunt aia de la hollywood in materie de filme asa e si compania respectiva . din 20 de produse realizate pe an, doar 2 merita sa joci. asa ca mai bn adaugam bioware ( mass effect trilogy ) si bethesda ( fallout si elder scroll oblivion skyrim etc. ...se intelege ) :D parerea mea
Vorador pe 8 noiembrie 2011 18:20
Eu ma bucur ca nu se va face filmul,m-am plictisit sa tot vad filme inspirate din jocuri fara ca acestea sa fie intr-adevar inspirate din jocuri.Mai bine ne pucuram de ultimul joc care va aparea.
RaVaGe93 pe 26 martie 2012 16:57
trece sa faca uew boll ala ceva k nu se poate sa nu strice jocu miram-as sa nu faca filmu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells