Ce actriţă cunoscută s-a emoţionat când a trebuit să-l sărute pe Johnny Depp?

de Cristina Grigore în 7 Nov 2011
Ce actriţă cunoscută s-a emoţionat când a trebuit să-l sărute pe Johnny Depp?

Carey Mulligan, actriţa din An Education recentul Drive, a mărturisit că scenele în care a trebuit să îl sărute pe Johnny Depp în filmul în care au jucat împreună în 2009, Public Enemies, au căzut la montaj, deoarece producătorilor li s-a părut că nu şi-a putut stăpâni emoţiile în cursul acestora.

Invitată la emisiunea postului TV BBC1, The Graham Norton Show, Mulligan a spus: „Într-adevăr,m-am sărutat cu Depp de câteva ori, dar scena nu a a fost inclusă în film. Cred că am repetat de 16 ori acel sărut, pentru că mă simțeam atât de stingherită… de aceea a şi fost eliminat la montaj…  Eram mult prea emoţionată”.

Actriţei britanice de 26 de ani nu-i vine nici acum să creadă că joacă de asemenea alături de nume celebre ale Hollywood-ului. În filmul la care lucrează acum, The Great Gatsby 3D, îl are drept coleg de platou pe Leonardo DiCaprio, a cărei admiratoare este de multă vreme, ceea ce face dificilă munca alături de acesta. „Am crescut vizionând toate filmele în care a apărut şi acum este destul de greu să-mi ascund admiraţia când este prin preajmă”, a mărturisit ea.

Mulligan a primit recent oferta de a se alătura distribuţiei lui Inside Llewyn Davis, unde va juca alături de Justin Timberlake. Ea este logodită cu muzicianul Marcus Mumford şi a declarat anterior că odată cu cariera sa actoricească a fost nevoită să înveţe să separe complet cele două aspect ale vieţii sale, cel personal şi cel profesional.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 7 noiembrie 2011 13:54
"Mulligan a primit recent oferta de a se alătura distribuţiei lui Inside Llewyn Davis, unde va juca alături de Justin Timberlake"...

Va da-ti seama alaturi de ce MARE VEDETA joaca... sunt pur si simplu oripilat de faptul ca unii sunt atat de norocosi desi nu merita atat de mult.

alex_il_fenomeno pe 7 noiembrie 2011 14:52
nu credeam ca tocmai ea s-a simtit jenant ... ma gandeam la alte actrite noi in bransa .
CmrsCristina pe 7 noiembrie 2011 15:11
Cred si eu ca e emotionata, cine n-ar fi ?:))
puffulette pe 12 februarie 2012 13:21
exact :))
DARK333REM pe 7 noiembrie 2011 17:09
DuTe Ma =)) NaRe CuM :-J
Crist11 pe 7 noiembrie 2011 21:33
bA DaCAtI zIc, nU CrEZI ?
b0b0cin3filul pe 7 noiembrie 2011 19:22
Nu cred ca o sa mai aiba probleme de acum. A avut Ryan Gosling grija de asta..
Beatryce pe 10 noiembrie 2011 21:48
dmne..ce cauta asta langa Deep ?:O
Justin Timberlake..
dmne:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells