Două seriale cu Glob de Aur în 2010, difuzate şi în România

21 Ian 2010
Două seriale cu Glob de Aur în 2010, difuzate şi în România

Serialul Soţia perfectă (The Good Wife), distins cu un Glob de Aur pe 17 ianuarie 2010 pentru „Cea mai bună actriţă într-un serial (dramă)”, acordat lui Julianna Margulies, va fidifuzat de Hallmark Channel din 24 ianuarie, în fiecare duminică de la ora 20.00 şi în reluare miercuri, la 22.00.

În acelaşi timp, serialul Dexter - care a câştigat premiul pentru „Cel mai bun actor într-un serial de televiziune” - este difuzat de Universal Channel în fiecare luni, de la ora 23.00.

Serialul Soţia perfectă, cu Julianna Margulies şi Chris Noth este despre putere, adulter, scandal sexual. Alicia Florick este soţia perfectă, care a petrecut 13 ani în umbra soţului ei, politician, aflat acum la închisoare. Este momentul ca Alicia să preia controlul asupra propriei vieţi, întorcându-se la profesia de avocat, încercând totodată să fie alături de cei doi copii ai lor.

Sezonul 3 din DEXTER, cu Michael C. Hall în rolul principal, este difuzat în acest moment de Universal Channel, în fiecare luni de la 23.00. Dexter, „criminalul criminalilor” duce o viaţă dublă: este poliţist în timpul zilei, iar noaptea le vine de hac infractorilor care scapă necondamnaţi. Pentru a păstra aparenţele în societate, se căsătoreşte cu iubita lui, Julie Benz, formând o familie împreună cu cei doi copii ai acesteia.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 12 iulie 2010 21:32
Doua seriale foarte bune

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells