Documentarul This Is It va fi lansat pe DVD şi Blu-ray în ianuarie

de Răzvan Boboc în 1 Dec 2009
Documentarul This Is It va fi lansat pe DVD şi Blu-ray în ianuarie

Celebrul documentar Michael Jackson's This Is It, care prezintă povestea ultimului concert al lui Michael Jackson, va fi lansat pe DVD şi Blu-ray, pe data de 26 ianuarie 2010, anunţă Hollywood Reporter.

Pe lângă documentarul care a putut fi văzut în cinematografe, DVD-ul va conţine câteva mini-documentare şi bonusuri. Varianta Blu-ray va include şi câte două versiuni a două piese celebre ale lui Michael Jackson, "Smooth Criminal" şi "Thriller".

Documentarul This Is It reprezintă o reconstituire a concertului pe care Michael ar fi urmat să îl susţină la Londra, într-o serie de 50 de reprezentaţii.

Lansat pe 28 octombrie în cinematografele din întreaga lume, filmul a adus încasări de peste 240 de milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andu pe 1 decembrie 2009 09:21
M-ati disperat cu un michael jackson nu a fost cine stie ce a fost un simplu cantaret care se credea la 50 de ani peter pan Doamne ajutane strica dvd-urile de pomana.
Andu pe 1 decembrie 2009 09:24
a da tot eu ati vazut acuma vor sa scoata parfum cu esenta de michael jackson din ADN-ul lui ce scarbos...................
anda pe 1 decembrie 2009 12:49
imi place filmul:d
MMlgirl pe 1 decembrie 2009 14:13
andu, copile frustrat..vezi-ti de treaba ta..nu ti-a cerut nimeni parerea insignifianta;)
Pt andu pe 1 decembrie 2009 14:49
Ma andu dak tear auzi o colega dea mea tear da cu capu de pereti.Tu esti stricat la minte ,ceai?MJ a fost cel ma original dintre toti,dak ai stii tu ce copillarie a avut nu ai mai zice asta,defapt nu avut copilarie.Tu ai,el nu a avut si nu se mai poate face nimic pt asta.
miss.otix pe 1 decembrie 2009 18:35
sigur o sa facem atunci un cd dupa viata ta andu ^:)^ intr'adevar esti un geniu nedescoperit, cu o voce nemaipomenite care atinge nu stiu ce note foarte inalte sau foarte joase, cu o minte extrem de creativa, curaj nemaiintalnit, dorinta de a face totul cum trebuie ^:)^ cum de nu te'am remarcat pana acum?? a stai...oare pentru ca esti un om obisnuit, care n'a aparut pe copertile a milioane de reviste, n'a vorbit in fatza intregului glob si n'a luptat prin cantecele sale pt salvarea planetei ?!?! nu'i ajungi nici la degetul mic lu' mj asa ca nu stiu cum iti poti permite sa vorbesti asa de el...a si cine te'a mintit cu parfumul ala??:)) hai frate du'te si te culca poate iti mai trece durerea de cap [ sper sa intelegi/intelegeti ce am scris...probably i had a lot of mistakes but i i'm so lazy...i don't want to look again on my comment:D ]
miss.otix pe 1 decembrie 2009 18:36
mult mai bine...m'a descarcat;))
miss.otix pe 1 decembrie 2009 18:36
m'am *** :-L
onix pe 1 decembrie 2009 21:16
Nu neg meritu lui michael, dar sa stiti ca pe linga genialitatea lui, in spatele concertelor au existat poate sute de coregrafi, in spatele cantecelor au fost o gramada de compozitori, in spatele fiecarui album au fost din ce in ce mai multi promoteri si o publicitate din ce in ce mai puternica. Cat despre game, nu oi fi eu cine stie ce mare specialist dar nu cred sa atinga cea mai de jos nota si cea mai de sus, nu e nici Pavarotti nici Maria Carey, intradevar avea o voce buna pentru genul abordat, dar nu m-as amagi sa cred ca totul a fost straight, adica totului tot a fost mixat si probabil niste ingineri de sunet au facut ca totul sa mearga struna. Si ca sa fiu huiduit pina la capat ....WTF a molestat copii, oricat de megastar ar fi eu nu mi-as fi trimis copilu la neverevereverland. Umanitarian a fost cu siguranta, dar si forta intunecata era puternica in el :). Si ultima gaselnita cu concertul asta This is it e cel mai mare bullshit ever, e o modalitate foarte desteapta de a face bani de pe un nume. Eu am fost am vzt, e bun, dar in acelasi timp mi s-a parut o incercare patetica de a face banu gros. Asa cum mi se pare si despre fiecare mega muvi scos de Hollyshitwood in ultimul timp care mai de care mai cu incasari mai babane care mai de care mai deosebit, si totusi pirateria e in floare, americanu da si el jos la filme in prostie, ne aflam in era digitala. Cinematografele sunt la pamant , noile tehnologi sunt la indemana, si totusi ei scot mega profituri de pe niste filme cel putin mediocre. Eu unul nu am mai vzt un film care sa zic "OAU" de la stapinul inelelor incoace. Si acum ma intreb ..... e adevarat ca o pregatire pentru un concert ( cu adevarat profesionista in sinea ei, cu un michael mirabolant cu adevarat dar care nush daca ar fi dus toate tzaspele concerte din Londra in spate.... poate a fost muuuult mai rentabil sa dea coltzu.....pentru unii ...poate si pentru el :D) a scos 240 de milioane de dolarei???? Sau baietii destept o sa mai scoata un ban gramada...... Acu va las pe voi sa imi datz in cap.... chiar sunt curios.
mihairie pe 2 decembrie 2009 03:30
... încasări de peste 240 de milioane de dolari.......doar atat :))
anca pe 12 decembrie 2009 16:11
cum poti sa ti permiti adu sa vorbesti despre urat despre mj esti un om nemilos cu un om care nu mai este, un inger asa de dulce si frumos.
andreea pe 15 decembrie 2009 17:35
Mah, daR nu mai spuneti voi atatea minciuni despre MICHAEL JACKSON.L-ati voi mai bn decat noi,ati stat prin preajma lui sa vedeti ce face el sau ce?MICHAEL JACKSON ERA DUMNEZEU PE PAMANT.Sfat:nu va mai dati cei mai tari din parcare.
Athina-Aurelia Costea ( Brasov pe 20 decembrie 2009 12:48
Andu si Onix !!Sa va dea DUMNEZEU lectiile pe care le meritati, si asa sa va ajute pe masura sufletelor voastre otravite !!Sa n-aveti parte de bucurii in urma mizeriilor scrise de voi, ci de amaraciunea pe care i-o pricinuiti bietului inger, si mie care simt si voi simti mereu exact ce simte o mama al carei unic si iubit fiu i-a fost ucis !!Mi-am luat angajamentul sfint ca nu voi ingadui nimanui sa-L mai raneasca, si-mi voi face datoria cu tot curajul indreptatit, da a va arde pe voi toti astia care semanati doar mizerie, suferinta si umilinta!! Ca sa va cufundati si mai mult in intunericul spiritului, acolo unde va si place, aflati ca MICHAEL imi e suflet pereche, dar scump de la D-ZEU si inger indrumator de care sint tare mindra!! Iar cine-L uraste pe MICHAEL, pe insusi DUMNEZEU IL uraste si vrednic e de toata osinda!!
Athina TE va plinge vesnic si TE va iubi vesnic, din toata fiinta, dragul meu MICHAEL!!

anonim pe 29 decembrie 2009 12:02
As dori sa-i raspund Domnului Andu....daca tu asculti numai manele cum sa stii tu ce este muzica de calitate!!!!! Mai bine iti pastrezi cuvintele pentru tine.Din comentariile tale cred ca toti si-au dat seama ca esti fan Salam......
Carmen pe 3 ianuarie 2010 19:24
Pentru Andu - in primul rand "Peter Pan" se scrie cu litere mari intrucat este un substantiv propriu (daca ai auzit de asa ceva), in al doilea rand "ajuta-ne" se scrie cu liniuta intrucat este vorba despre verbul la infinitiv "a ajuta" si pronumele personal "noi", pronume la persoana I plural (probabil ca e prea greu pentru tine). Asa ca inainte sa mai iei vreo decizie "inteleapta" de a-ti face cunoscute opiniile despre Michael Jackson eu zic sa mergi mataluta pe la scoala.
iulia_mj pe 23 ianuarie 2010 13:46
foarte bine ca va exista si michael jacksons this is it pe dvd si blu ray dar ce este acest bluray ,doua cduri sau altceva?
madalina ursu just a fan pe 28 ianuarie 2010 17:41
in viata mea nu am vazut asa ceva nu am cuvinte sa ma exprim doar incredibil ceva ce nu poti crede am fost prostiti cu turneul Madonnei care cica este extraordinar ca doar e madonna hold on doar din trailer iti dai seama ca this is it e ceva ce nici un artist nu va mai face Turneul madonei este mai jos decat concertul lui MJdi 1992 si e in 2009 tehnologie nu nu nu this is it e tehnologie si cum se misca cum danseaza madona din nou de ce e regina Michael a cantat live madonna NU. deci MICHAEL JACKSON A MURIT DIN PACATE DAR A MURIT CA O LEGENDA SI andu vezi tu de prostiile te ce rei sa faca un documentar despre tine sau ce tacati fleanca manelist tembel
mia pe 14 aprilie 2010 18:09
This is it, here I stand
I'm the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real

And it feels as though I've seen your face a thousand times
And you said you really know me too yourself
And I know that you have got addicted with your eyes
But you say you gonna live it for yourself.

I never heard a single word about you
Falling in love wasn't my plan
I never thught that I would be your lover
C'mon baby, just understand

This is it, I can say,
I'm the light of the world, run away
We can feel, this is real
Every time I'm in love that I feel


And I feel as though I've known you since 1,000 years
And you tell me that you've seen my face before.
And you said to me you don't wnat me hanging round
Many times, wanna do it here before

I never heard a single word about you
Falling in love wasn't my plan
I never thought that I would be your lover
C'mon baby, just understand


This is it, I can feel
I'm the light of the world, this is real
Feel my song, we can say
And I tell you I feel that way

And I feel as though I've known you for a thousand years
And you said you want some of this yourself
And you said won't you go with me, on a while
And I know that it's really cool myself

I never heard a single word about you
Falling in love wasn't my plan
I never thought that I would be your lover
C'mon baby, just understand

I never heard a single word about you
Falling ïn love wasn't my plan
I never thught that I would be your lover
C'mon baby, just understand

alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2011 18:32
si acum imi pare rau ca am ratat DVD-ul cand l-a oferit la un cotidian .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells