Dive si sex-simboluri, la tv

18 Mar 2008
Dive  si sex-simboluri, la tv

Intr-o luna a femeilor, exista si o zi a barbatilor: 19 martie! Cand barbatii se vor putea lasa sedusi de cele mai in voga dive de la Hollywood. Exista oare "Neveste perfecte" ("The Stepford wives")? Comedia cu acelasi titlu, difuzata in premiera la Pro Cinema miercuri, 19 martie, incepind cu ora 17:00, demonstreaza ca acest lucru este posibil. Insa numai in oraselul idilic Stepford, unde nevestele au un secret al lor… Iar cind acestea sint Nicole Kidman si Glen Close, iar partenerii lor se numesc Matthew Broderick, sau Christopher Walken, secretul lor este lesne de intuit.

De la ora 20:00, Penelope Cruz, frumoasa exotica si Gwyneth Paltrow, frumoasa ingenua, ii vor insoti pe telespectatori pret de doua ore in comedia "O noapte buna" ("The good night"), difuzata in premiera de Pro Cinema. Gary (Martin Freeman), un barbat care experimenteaza inainte de vreme criza virstei de mijloc, este din ce in ce mai nemultumit si de slujba si de sotia sa (Gwyneth Paltrow). Aceasta pina cind o intilneste pe Anna (Penelope Cruz), o femeie sexy, desteapta si amuzanta, cu care are o minunata relatie… insa doar in vis.

De la ora 22:00, telespectatorii Pro Cinema se pot inscrie in "Clubul vrajitoarelor" ("The Craft"). Neve Campbell, aleasa de revista "People" in topul celor mai frumoase femei, Robin Tunney, Fairuza Balk si Rachel True ii vor "vraji" pe telespectatorii Pro Cinema intr-o pelicula nominalizata la premiul Saturn la categoria cel mai bun film horror.

La miezul noptii sosesc la Pro Cinema femeile periculoase si sexy. "Trupa de soc" ("LETHAL Ladies: Return to Savage Beach") formata din Julie Strain si Julie Smith, face uz de toate armele de care dispune pentru a ridica actiunea la cote maxime. Iar cea mai periculoasa arma este in primul rind farmecul lor devastator… Fie ca se se vor amuza impreuna cu Penelope Cruz, Nicole Kidman, sau Gwyneth Paltrow, sau vor traI cu sufletul la gura aventurile prin care trec Neve Campbell sI Robin Tunney, telespectatorii vor constata ca, indiferent ce ar face, Femeile te prind … la Pro Cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells