De vineri, HBO ne umple televizoarele cu "Sange adevarat"

26 Ian 2009
De vineri, HBO ne umple televizoarele cu "Sange adevarat"

HBO Romania anunta premiera noului serial original, True Blood, vineri, 6 februarie, de la ora 22.00.

Un amestec de romantism, suspans, mister si umor, noul serial original HBO, True Blood are premiera vineri de la ora 22.00. Serialul debuteaza cu un sezon de 12 episoade in care joaca Anna Paquin, castigatoare a premiului Oscar, si Stephen Moyer. True Blood este creat si produs de Alan Ball (realizatorul serialului HBO "Sub Pamant SRL" castigator al premiului Emmy), care a scris, de asemenea, primele trei episoade si a regizat doua episoade ale serialului, bazat pe romanul "The Sookie Stackhouse novels" scris de Charlaine Harris.

Conform povestii, vampirii s-au transformat peste noapte din monstri legendari in cetateni ca toti ceilalti, gratie unui om de stiinta japonez care a inventat sangele sintetic. Desi oamenii nu mai fac parte din "meniu", ei au ramas totusi grijulii vizavi de "iesirea din sicrie" a vampirilor. Liderii religiosi si oficialitatile lumii au ales din ce tabara sa faca parte, dar in micul oras Bon Temps din Louisiana, decizia nu s-a luat inca. 

Chelnerita Sookie Stackhouse (Anna Paquin), stie exact ce inseamna sa fii un strain. "Blestemata" cu puterea de a asculta gandurile oamenilor, ea priveste cu bunavointa integrarea vampirilor - mai ales cand vine vorba de Bill Compton (Stephen Moyer), un vampir atragator de 173 de ani care hoinareste prin lume. De-ndata ce Sookie va fi atrasa intr-o serie de mistere legate de sosirea lui Bill in Bon Temps, toleranta ei va fi pusa, insa, la incercare.

Sexy si infricosator, True Blood este descris de Ball, laureat cu Emmy, drept "popcorn pentru cei inteligenti". Avand o suita de personaje care mai de care mai interesante, True Blood promite a fi o experienta pe cinste.

Serialul va fi difuzat de HBO, in fiecare vineri, de la ora 22:00.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Luisza pe 23 noiembrie 2009 17:31
E un film care te tine in suspans...mie mi-a placut enorm...imi plac filmele cu vampiri
lucianavamp pe 20 august 2010 00:39
e superb...un film care are de toate a ajuns la a 3 serie ,insa eu am vazut pana la ep 8...si stau in suspans ca nu stiu ce s-a mai intamplat...oricum super filmu imi place la nebunie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells