Daniel Radcliffe - un vrăjitor plictisit de scenele de sex

de Răzvan Boboc în 1 Iun 2009
Daniel Radcliffe - un vrăjitor plictisit de scenele de sex

Daniel Radcliffe, vedeta seriei Harry Potter, nu este tocmai un fan al scenelor de sex din filme, catalogându-le ca fiind plictisitoare, conform Femalefirst.co.uk.

Radcliffe a apărut pentru prima dată într-o astfel de scenă în filmul December Boys, alături de Teresa Palmer.

"Când te uiţi la astfel de scene, te gândeşti cât de sexy trebuie să fie. Te întrebi cum acei actori reuşesc să se controleze, dar când eşti pus într-o astfel de situaţie şi eşti privit de o mulţime de oameni, nu mai e nimic sexy", spune Radcliffe.

Vedeta, în vârstă de 19 ani, spune că deşi are foarte mulţi fani în întreaga lume, simte că aceştia sunt dezamăgiţi atunci când îl întâlnesc.

"Oamenii sunt adesea dezamăgiţi când mă întâlnesc pentru că descoperă că nu sunt atât de cool precum Harry", a mai declarat micul vrăjitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raluca serban pe 2 iunie 2009 08:53
pentru mine esti cool indiferent ce vei face.Adevaratii tai fani ar trebui sa iti fie mereu alaturi si nu ar trebui sa isi schimbe parerea din cauza unui rol.
Ar trebui sa te placa pentru ceea ce esti!!!

BlackJack pe 2 iunie 2009 15:13
Toata viata lui va ramene acel Harry Potter micul vrajitor....din cate am vazut este o persoana admirabila la varsta lui si el si ceilalti colegi din Harry Potter...acest film la lansat pe marile scene ca actor....si asta nu se uita....o sa fie Harry toata viata lui...:)
BlackJack pe 2 iunie 2009 15:16
Apropo sunt fanul lui nr 1 :)
byby_pink pe 2 iunie 2009 16:49
are dreptate raluca....fanii adevarati nu te parasesc...
alexa pe 2 iunie 2009 17:25
"a mai declarat micul vrăjitor." al naibi dar mic mai e..........pf........
BlackJack pe 2 iunie 2009 20:51
alexa....ma refeream la harry potter nu la Daniel Radcliffe
Cho pe 30 iunie 2009 14:42
Oricum chiar daca unii oameni sunt dezamagiti cand il intalnesc cum spune Daniel ,eu cred ca ,daca as avea ocazia sa il intalnesc nu as fi dezamagita
Desi stiu ca Daniel este cu totul diferit de Harry ,asa cum a spus si BlackJack el va ramane mereu pentru noi fanii lui ,Harry Potter nu conteaza ca el in realitate este defapt altfel.Faptul ca aceasta serie nemaipomenita de filme l-a facut celebru ia adus in suflet o parte din Harry . Eu cred ca atunci cand a fost selectat pentru Harry Potter si Piatra Filozofala,fiind copil presupun ca isi imagina cu adevarat ca el chiar este vrajitor si a dat tot ce a fost mai bun din el si astfel au iesit niste filme demne de un premiu

cysy pe 30 august 2009 09:00
cred k raluca are dreptate....................
andreea pe 5 mai 2010 15:50
mie im place de harry potter pentru ca e magician

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells