Corbul zboară din nou sub indicaţiile regizorului lui 28 Weeks Later

de Cristina Grigore în 8 Apr 2011
Corbul zboară din nou sub indicaţiile regizorului lui 28 Weeks Later

Nu este prima dată când se vorbeşte de o relansare a lui The Crow. Studiourile Relativity anunţaseră încă de anul trecut un reboot, dar ideea a fost abandonată (spre bucuria unora) şi s-a revenit la ea odată cu desemnarea unui nou regizor, care, în opinia producătorilor, are tot ce-i trebuie pentru a ne atrage din nou atenţia asupra Corbului. Numele său, anunţă The Film Stage, este Juan Carlos Fresnadillo, regizor şi co-scenarist al lui 28 Weeks Later.

Marele succes al lui Alex Proyas din 1994 - filmul a încasat 144 de milioane de dolari la un buget de doar 15 milioane – a devenit un film cult clasic şi a generat lansarea ulterioara a două continuări şi un serial de 22 de episoade (1998-1999) cu Mark Dacascos în rol principal.

Inspirat din benzile desenate ale americanului James O’Barr, The Crow a rămas în memoria fanilor şi prin decesul, pe platourile de filmare, al celui care interpreta rolul lui Eric Draven, legendarul Brandon Lee.

În octombrie, anul trecut, Nick Cave fusese anunţat ca regizor al unui nou film The Crow la care urma să colaboreze pe partea de scenariu cu Stephen Norrington, regizorul lui Blade. Se zvonea şi că Mark Wahlberg ar fi interesat de rolul principal, deşi actorul negase aceste informaţii.

Regizorul spaniol Fresnadillo „este un cineast incredibil de creativ şi de talentat”, este de părere unul dintre preşedinţii Relativity, Tucker Tooley, care a făcut echipă, pentru aceast reboot, cu fostul producător din spatele francizei Corbul, Edward R. Pressman.

Distribuţia noului The Crow urmează să fie anunţată în curând, având programată începerea filmărilor la sfârşitul acestui an.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 8 aprilie 2011 09:25
Interesant o alta versiune , sper sa iasa la fel de buna ca cealalta in '94 :)
spartacus pe 8 aprilie 2011 09:51
Originalul film cu Brandon Lee nu va fi niciodata egalat, ma indoiesc serios. In rest, ideea mi se pare cretinoida. Lipsa totala de imaginatie si se apeleaza mereu la remeak-uri cel outin indolielnice. In intreaga istorie a cinematografiei putine au fost filmele remake care sa fii egalat/intrecut filmele originale.
cristi23 pe 8 aprilie 2011 11:59
sunt un fan al personajului...primul film din serie cu brandon lee a fost cel mai bun........restul din pacate au fost sbe tentative de continuare
totusi un reboot ar fi bun si interesant

danymury pe 8 aprilie 2011 12:25
sper ca face unu calumea....sa nu faca atata reclama si dupa sa o dea in bara...
legolas05 pe 8 aprilie 2011 17:15
fain
Solis pe 8 aprilie 2011 18:52
Tot feleul de trailere urate postati,dar cand apare cel mai frumos dintre ele nici macar nu-l bagati in seama,sunteti de rahat
Vorador pe 8 aprilie 2011 19:09
Primul film cel cu Brandon Lee este unul dintre favoritele mele.Urmatoarele continuari nu prea mi-au placut,acesta daca e creat de cel care a facut 28 Weeks Later cred ca o sa fie bun
alex_il_fenomeno pe 10 aprilie 2011 18:54
ar fi extraordinar un alt film "The Crow" ....
CosminHorrorMaster pe 20 aprilie 2011 21:13
nu cred ca va fii la fel de bun...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells