Cloud Atlas, învins la box-office de Argo

de Cristina Grigore în 29 Oct 2012
Cloud Atlas, învins la box-office de Argo

Filmul lui Ben Affleck, Argo, a urcat pe prima poziţie a box-office-ului american din acest week-end, ajutat de slabul debut al anticipatului Cloud Atlas. Filmul fraţilor Wachowski nu a impresionat suficient publicul, iar cele 100 de milioane de dolari investiţi în realizarea peliculei par în aceste condiţii greu de recuperat.

Thriller-ul ce îl are tot pe Ben Affleck în rol principal – inspirat din criza iraniană din 1979, când şase membri ai ambasadei Statelor Unite au fost făcuţi prizonieri în Iran – a devenit însă profitabil, adăugând în acest week-end încă 12,4 milioane de dolari sumei încasate până acum şi ducând totalul la 60 de milioane de dolari (la un buget de producţie de 44 de milioane).

Cu o distribuţie de calibru, ce îi include pe Halle Berry, Tom Hanks şi Hugh Grant, Cloud Atlas a înşelat aşteptările producătorilor şi a încasat doar 9,4 milioane de dolari din cele 12-13 milioane estimate, clasându-se în top pe locul trei.

Locul doi este ocupat de Hotel Transylvania, cu încasări de 9,5 milioane de dolari în această săptămână, în vreme ce pe patru coboară Paranormal Activity 4, cu 8,6 milioane de dolari încasări. Pe cinci intră Silent Hill: Revelation 3D, la egalitate cu Taken 2, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Here Comes the Boom urmează pe şapte (5,5 milioane de dolari), urmat de Sinister (5 milioane), Alex Cross (5 milioane) şi Fun Size, o comedie de Halloween ce închide primele zece poziţii ale box-office-ului american, cu încasări de doar 4 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
darayawaus pe 29 octombrie 2012 13:01
"Cu o distribuţie de calibru, ce îi include pe Halle Berry, Tom Hanks şi Hugh Grant, Cloud Atlas a înşelat aşteptările producătorilor..." Distributia asta mi-a inselat asteptarile si mie. Sa vedem totusi filmul, pentru ca nu vreau sa ma antepronunt.
zeno.marin pe 29 octombrie 2012 17:05
Asta cu asteptarile producatorilor e remarcabila. Parca ar fi niste cultivatori de sfecla furajera carora nu le-a iesit recolta din cauza secetei...
Mishu25 pe 29 octombrie 2012 13:45
Ambele par foarte interesante, abia astept sa le vad
alex_il_fenomeno pe 29 noiembrie 2012 14:02
deja imi trezeste interese acest "Argo" ce inca nu prea a fost luat in seama.
Tyybi1 pe 9 septembrie 2013 21:49
Argo este un film foarte bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells