Black Sails

(2014) - Serial TV

Vele negre

Poster Black Sails Postere Black Sails

Sinopsis Black Sails

Mai mult
Black Sails

1715. Epoca piraților din Caraibe a atins apogeul. Fosta colonie britanică New Providence este acum un teritoriu fără legi, controlat de câteva zeci dintre cei mai temuți căpitani ai piraților. Cel mai înfricoșător dintre aceștia este Căpitanul Flint. Odată cu reîntoarcerea Marinei Regale a Regatului Unit în zonă și amenințarea cu dispariția a piraților, iese la iveală o nouă față, mult mai umană, a Căpitanului Flint. În lupta pentru supraviețuire, violența și curajul sunt cele două arme ale…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Sean Cameron Michael Sean Cameron Michael Richard Guthrie Toby Stephens Toby Stephens căpitanul Flint Hannah New Hannah New Eleanor Guthrie
Toby Schmitz Toby Schmitz Rackham Jessica Parker Kennedy Jessica Parker Kennedy Max Ray Stevenson Ray Stevenson Blackbeard
Rupert Penry-Jones Rupert Penry-Jones Thomas Hamilton Tom Hopper Tom Hopper Billy Bones Zach McGowan Zach McGowan căpitanul Charles Vane
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Film Afrika Worldwide

Distribuitorul international

Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ovi4you25 pe 10 Martie 2014 09:15
superb serial chiar nu ma asteptam la asa cv dar se merita vizionat
7 2
sorina.iftimie pe 14 Februarie 2015 21:18
Un serial interesant
Desi jocul actoricesc lasa de dorit, iar uneori actiunea pare a fi trasa de par, acest serial merita vazut pentru caracterele inovatoare create: un capitan de vas al piratilor atipic, o insula pierduta in ocean si lasata oarecum la voia intamplarii de Marina Regala a Marii Britanii, si lista poate continua. Este un serial care te prinde, iar asta cred ca este tot ce conteaza.
4 0
Filosofu pe 30 Aprilie 2015 20:09
"And so, it was concluded that the goat's anus was irritated from overuse."
Si uite-asa, vine sezonul al doilea, si ne plesneste peste fata cu o erectie de invidiat.

E adevarat, primul sezon nu prea isi gasea poteca pe care ar trebui s-o apuce, dar acum, dupa sfarsitul celui de-al doilea, pot sa spun ca sunt mandru de interpretarea piratilor din show, spre deosebire de bijuteriile lui Johnny Depp.

In sfarsit, nene, vedem si noi ce inseamna cu adevarat piratul, nu ce ne baga Disney pe gat cu forta de-atatia ani de zile...

4 1
peter_dark pe 30 Ianuarie 2015 19:55
HA
Am urmarit doua episoade din "celebrul" serial. Sunteti penibili bai baieti (si fete). Cred ca ati luat bani grei sa laudati cacofonia asta. Pai "Toate panzele sus" comparat cu asta trebuia sa ia cel putin 5 Oscaruri. Iar cu sexu,l cred ca mai credeti in chestia cu barza.
4 16
Costirik pe 15 mai 2015 01:27
Iti trebuie si creier sa intelegi anumite seriale si filme, nu doar ochi si urechi...trist...
DONalex pe 16 februarie 2019 23:47
pacat ca are dreptate cu parapandula asta de serial sexual ,lesbo popofog, si vulgar in draci.... Pacat de poveste care este can vinu suptiat cu apa....
rAUL70 pe 07 Ianuarie 2015 15:17
foarte bun
Mi-a placut foarte mult primul sezon, foarte frumos . Abia astept sa inceapa sezonul 2 .
3 2
vasyt9 pe 03 Martie 2014 13:11
merita vizionat,probabil o sa aiba si ceva succes,este un film despre pirati unde tradarile si minciunile sunt la ordinea zilei,este greu sa te atasezi de un personaj anume.
3 2
ADBadea pe 17 Mai 2014 18:53
Prea multe discutii. Prea multa politica pentru un film cu pirati. In cele 8 episoade s-a discutat prea mult. Actoria nu este deosebita si sunt unele persoanajee enervante.
3 4
dido pe 3 februarie 2016 18:54
Bun comentariu!
Lavili pe 31 Ianuarie 2016 10:53
Primul sezon slabut. Al doilea exceptional. Acum sezonul 3 a inceput in forta. Un serial bun. Intriga, actiune cat cuprinde, actori talentati, peisaje superbe, coloana sonora etc.
2 0
BeyondTime pe 20 Ianuarie 2016 16:21
Capodoperă(logic, subiectiv)
Mereu mi-a plăcut tema piraților. În jocuri, în filme, în seriale, încă de când eram copil și văzusem „Caraibi”. Black Sails nu dezamăgește cu nimic din punctul meu de vedere. Cea mai tristă parte e să văd comentarii negative lipsite de detalii. E trist că majoritatea cred că toți pirații erau brute fără creier care loveau femeile cu bâta în cap și le trăgeau în grote în timp ce devorau carnea de pe cadavrele căpitanilor învinși în luptă. Chiar unul din cei mai buni pirați din epoca de aur a pirateriei, Edward Teach era cunoscut pentru inteligența sa(de fapt, nici nu aveai cum să fii un pirat de succes dacă erai o brută fără creier), să nu mai zic de Henry Morgan sau Bart Roberts.
Revenind, serialul are unul dintre cele mai reușite intro-uri văzute de mine și unul din cele mai bune episoade pilot. Pe lângă cruzimea unor pirați de… citeşte

2 0
bizonul pe 18 Ianuarie 2016 17:51
Serial greoi, multe personaje si multe segvente si aproape se uita ce a fost pe acolo cand se intoarce la o secventa din urma. Fondul muzical OK, aventura da, istorie , curaj totul bine, cu exceptia ca-i f. intortochiat, sarind tot mereu de la o actiune la o alta, de parca ai urmari o mingie la un joc de pinpong.
2 0
bizonul pe 16 aprilie 2017 07:09
Si ca sa fie "tacamul complet" in acest sezon avem 5 serii la rand. Filmul incepe la 20.00 si se termina a doua zi dimineata aproape de ora 2.00. Apai cine poate urmari atata amar de film, nu stiu, cand f. frumos ar fi fost doar o serie in fiecare zi din saptamana, incepand de la ora 20.00.
Manusa pe 06 Iunie 2015 23:43
Un serial foarte bun. Chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun, la un moment dat am vrut sa renunt la el, dar nu am facut-o, si ma bucur de acest lucru. Abia astept sa apara sezonul 3, dar pana la inceputul lui 2016 mai este ceva timp :)
2 1
flower26free pe 19 Decembrie 2016 20:25
abia astept luna ianuarie
recomand acest serial. merita, evident iti trebuie creier sa il intelegi si sa iti placa acest gen. sezonul 4 primul episod pe 29 ianuarie.
1 0
Anubys pe 30 Aprilie 2016 22:52
Briliant Serial!
Acest serial este unic, te duce prin toate elementela utilizate in epoca piratilor. Inspirat pe fapte reale, gandindu-te ca asa ceva s-a petrecut si a ramas istorie. Iti ia cateva episoade sa il intelegi si sa te impresioneze cu adevarat. Primul sezon e okay, dar 2 si 3 sunt foarte tari si atractive. Actorii joaca foarte bine personajele.
1 0
user-600337ab7eff6 pe 19 Iunie 2023 23:21
Foarte bun filmul,îl recomand.. primele episoade din primul sezon sunt mai lente,era cât pe ce sa renunț a l viziona..dar apoi se încinge acțiunea și rămâne încinsă pana la final
0 0
perca_mihai_marco pe 26 Ianuarie 2020 14:55
Abia am început să-l urmăresc, însă de la primul episod îți dai seama că este un serial foarte bun. Un Game of Thrones în universul Pirates of the Caribbean. Recomand!
0 0

Spune-ţi părerea despre Black Sails

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Black Sails
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells