Blue Beetle

(2023)

Blue Beetle

Poster Blue Beetle Postere Blue Beetle

Sinopsis Blue Beetle

Mai mult
Blue Beetle trl 2 SUB

Proaspăt absolvent de colegiu, Jaime Reyes se întoarce acasă plin de aspirații pentru viitorul său, însă își găsește casa complet diferită de cum a lăsat-o. În timp ce caută să-și găsească scopul în lume, soarta îl face pe Jaime să se trezească în mod neașteptat în posesia unei relicve străvechi a biotehnologiei extraterestre: Cărăbușul. Când Cărăbușul îl alege pe Jaime să fie gazda simbiotică a acestuia, i se dăruiește o armură incredibilă capabilă de puteri extraordinare și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
HBO
Sâmbătă, 04 Mai 21:35
HBO HD
Sâmbătă, 04 Mai 21:35
Susan Sarandon Susan Sarandon Victoria Kord George Lopez George Lopez unchiul Rudy Reyes Xolo Mariduena Xolo Mariduena Jaime Reyes / Blue Beetle
Adriana Barraza Adriana Barraza Nana Raoul Max Trujillo Raoul Max Trujillo Conrad Carapax Becky G. Becky G. Khaji-Da (voce)
Elpidia Carrillo Elpidia Carrillo Rocio Reyes Damián Alcázar Damián Alcázar Alberto Reyes Bruna Marquezine Bruna Marquezine Jenny Kord
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Scarabée bleu

Produs de

DC Entertainment, The Safran Company

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA, Mexic

Box office Blue Beetle

Weekend premieră (14.08.2023)
  • Loc 2
  • Spectatori 14.038
  • Încasări (RON) 387.369,68
Total
  • Spectatori 58.801
  • Încasări (RON) 1.424.383,00
  • Încasări (USD) 311.017,71

Părerea criticului

StefanDo pe 20 August 2023 13:39
Dacă te-ai săturat de filmele cu supereroi sumbre şi bombastice, în care toate personajele se poartă de parcă soarta întregii lumi atârnă pe umerii lor, iată că Blue Beetle vine cu o alternativă ataşantă şi distractivă. Filmul nu evită capcanele genului şi suferă din cauza unui buget pentru efecte speciale insuficient, dar compensează cu mesajul anticorporatist (şi în parte antiamerican, o extraordinară raritate la Hollywood), dinamismul şi o acaparatoare odă adusă familiei.

După ce cariera i-a fost lansată cu rolul principal din popularul serial Netflix Cobra Kai, ajuns deja la al şaselea sezon, Xolo Maridueña este o alegere excelentă pentru protagonistul din Blue Beettle. Acesta este Jaime Reyes, un tânăr care se întoarce acasă după studii în alt oraş şi primeşte o rafală de veşti proaste: afacerea familiei e pe butuci şi aceasta… citeşte

3 4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alin1234 pe 25 Septembrie 2023 20:05
"Minunat"
Este absolut minunat filmul...daca ai 10 ani. E acolo cu Testoasele Ninja. Pacat de atatia bani bagati in CGI. Ba, io nu percutez, ba e actiune, ba e comedie; de ce mixul asta nefericit in atatea filme?
***Nota: daca romanu vorbeste romgleza, sigur americanii vorbesc spangleza....

3 2
6Patronul9 pe 19 August 2023 08:24
Cel mai prost film al anului pentru mine. Fiecare scena e ori un cliseu ori foarte enervanta datorita personajelor care sunt niste caricaturi neinspirate si exagerate. Nu recomand.
3 4
Mishu25 pe 30 august 2023 11:59
Asa e cum spui, dar totusi n-as zice chiar cel mai prost film al anului. Pe langa Hypnotic si 65 asta macar e vizionabil
R_Afc pe 18 August 2023 15:02
Cărăbușul fără identitate
Filmul irosește oportunitatea de a aduce puțină prospețime în zona mirosului de transpirație al producțiilor angro cu supereroi. Se renunță la o asemenea viziune, la o abordare diferită, în favoarea unor resturi din coșul de gunoi, în care reciclarea este selectivă. Ideea că eroul nostru are nevoie de ajutor din partea familiei este plăcută și binevenită, ei îl susțin pe Jamie/Beetle indiferent de situație, dar nu este destul pentru a-i contura Cărăbușului o identitate sau o personalitate pe care să o numească proprie, în condițiile în care vorbim de un personaj care se apropie de vechimea lui Superman. Blue Beetle a fost al doilea titlu al unui supererou apărut în revistele americane de benzi desenate, prima aparținînd Omului de Oțel.

Cea mai recentă realizare DC are cîteva piloane puternice, cele mai multe dintre ele se învârt în… citeşte

3 7
Costirik pe 25 Septembrie 2023 04:31
"Batman is a fascist!"
Nu inteleg logica celor care au facut acest film. Cu un buget considerabil de 120 de milioane de $ si o poveste plina de dispret fata de albi (care se pare nu pot retine sau pronunta nume mexicane) speri sa ai succes la box-office ( ca asta e obiectivul principal al unui film cu supereroi) atragand in cinematografe pe cine ???Toti cei care nu ii inghit pe "white people" ??? Puteau reda altfel aceste valori puternice ale familiilor mexicane si toata lumea ar fi indragit un supererou latin, dar cand nu te poti abtine sa spui o poveste fara aceasta obsesie de a ii prezenta pe toti albii ca stereotipuri si ciuma societatii te alegi cu un ditamai flopul care a facut "profit" 3 milioane $. Wow!
2 1
xerses pe 27 Septembrie 2023 17:43
Nu mi-a placut. Interpretari slabe, mult praf aruncat in ochi cu efecte si un scenariu naiv.
2 2
user-64dd2c2e71c67 pe 16 August 2023 23:07
Recomand filmul 8.5/10. Umor bună, acțiune faina, origin story bun și ceva emoție. Un început promițător al lui James Gunn.
1 5
user-5cb47a94b7f70 pe 25 Decembrie 2023 21:41
O mare pierdere de timp! O mare pierdere de timp! O mare pierdere de timp!
0 0
user-654173cb806bc pe 31 Octombrie 2023 23:39
Slab , un film care mai mult te enervează din cauza personajelor .
0 1
beju.cris pe 22 Septembrie 2023 21:14
CE IESE DACA IL COMBINI PE SPIDERMAN CU IRON MAN
Nu e rau deloc, un film adolescentin, bun, daca nu ai asteptari prea mari o sa te surprinda. Partea a 2 a sigur o sa fie mai buna. Pentru iubitorii genului SF cu supereroi e inca un film de adaugat.
0 2

Spune-ţi părerea despre Blue Beetle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Blue Beetle
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells