Cine da lovitura la box-office in 2008?

de Stefan Dobroiu în 3 Ian 2008
Cine da lovitura la box-office in 2008?

Publicatia USA Today a intrebat cinci analisti ai industriei filmului care ar putea fi premiera cu cele mai mari incasari in primul week-end de la lansare. Patru din cei cinci au convenit ca Indiana Jones and the Kindgom of the Crystall Skull are cele mai mari sanse sa uimeasca la capitolul box-office, intrecand ale filme asteptate, precum Hancock, al saselea Harry Potter, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor sau comedia You Don’t Mess With the Zohan. Numai unul dintre analisti a preferat sa aleaga Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Cei cinci au fost intrebati si care va fi cea mai de succes animatie a anului. Dintre cele cinci posibilitati (Bolt, Horton Hears a Who, Kung Fu Panda, Madagascar: The Crate Escape si Wall-E), patru din cei cinci au ales, si aici ar trebui sa ne miram, continuarea lui Madagascar. Numai unul dintre cei patru si-a indreptat atentia asupra productiei Disney/Pixar, WALL-E, cea care probabil ar fi fost alegerea logica dintre cele cinci.

Se pare ca analistii au fost influentati in primul rand de dificultatile de promovare a ultimei productii Pixar, despre un robot a carui sarcina este sa curete Pamantul de gunoaie si care reuseste cumva sa evadeze de pe planeta de bastina a omenirii. Faptul ca personajele nu vorbesc si ca povestea are consistente accente SF i-au facut pe analisti sa aleaga Madagascar, care porneste si cu avantajul ca este singura continuare din cele cinci animatii din 2008. Care va fi castigatorul la box-office vom vedea la sfarsitul anului, dar pariul Cinemagia merge oricum spre Wall-E.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 18 aprilie 2010 01:21
Indiana Jones este un film foarte bun de aventura
Crist11 pe 22 iunie 2011 01:22
Se vor opri aici, sau vor continua cu aventura lui Indiana Jones, un Indiana Jones Jr. :D?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells