Cinci imagini noi din Abraham Lincon: Vampire Hunter

de Cristina Grigore în 8 Feb 2012
Cinci imagini noi din Abraham Lincon: Vampire Hunter

O poveste fantastică de inspiraţie istorică, pelicula regizată de Timur Bekmambetov şi produsă de Tim Burton va apărea în cinematografe în 22 iunie 2012. Pentru a ne familiariza cu imaginea şi personajele sale, Entertainment Weekly a publicat cinci fotografii din film, ce surprind în acţiune protagoniştii acestuia.

Bazat pe romanul lui Seth Grahame-Smith, Pride and Prejudice and Zombies, filmul îl are pe Benjamin Walker în rolul preşedintelui Lincoln. Premisa de la care se porneşte este setea de răzbunare a lui Lincoln faţă de vampiri şi de ajutoarele lor, după ce mama sa devine victima acestor fiinţe supranaturale.

Potrivit lui Walker, povestea filmului va cuprinde „scene memorabile de luptă, dar şi scene dramatice, emoţionante, alături de diverse momente din viaţa lui Lincoln”. Pelicula nu va fi lipsită de umor, adaugă actorul principal, „şi utilizează evenimente reale drept punct de plecare al celor imaginare. Povestea despre vampiri se întrepătrunde cu multe dintre întorsăturile de situaţie din viaţa lui Lincon ce prefaţează Războiul Civil American”.  



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 8 februarie 2012 11:21
mama ce bataie de joc. Nici nu stiu la care film sa ma uit, la asta sau la varianta lui Daniel Day-Lewis :)) hahhahaha, s-ar putea totusi sa fie amuzant :)
legolas05 pe 8 februarie 2012 15:18
sper sa fie un film fain
alex_il_fenomeno pe 9 februarie 2012 13:22
sa speram ca va fi un film reusit !
darayawaus pe 10 februarie 2012 14:43
Foarte interesant! Of, of, of! In curand, ii vom vedea si pe Napoleon sau Hitler vanand vampiri. Ba nu, de fapt cred ca Hitler va fi vampir, vanat de nu stiu ce erou american "fara pata si fara prihana". Nu te supara, Bayard, n-am facut nici o aluzie :).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells