Chris Hemsworth, despre Thor 2: „The Dark World are ceva din Game of Thrones”

de Cristina Grigore în 22 Nov 2012
Chris Hemsworth, despre Thor 2: „The Dark World are ceva din Game of Thrones”

Interpretul Zeului Tunet din continuarea lui Thor, Chris Hemsworth, a vorbit într-un interviu acordat Collider.com despre cea de-a doua parte a seriei, pe care a descris-o a fi „total diferită” de primul film şi cu influenţe din serialul HBO, Game of Thrones.

„Este ceva mai de amploare faţă de ce am făcut anterior”, a spus actorul. „Primul film a funcţionat şi oamenii l-au iubit, dar de data aceasta avem un alt regizor [Alan Taylor], aşa că filmul va avea o altă vibraţie. The Dark World are ceva din Game of Thrones, datorită lui Alan”, a adăugat el.

Hemsworth a mai oferit un indiciu fanilor şi a menţionat că absenţa lui Jane Porter (Natalie Portman) din The Avengers va sta la baza conflictului din acest sequel: „Pentru Thor şi Jane, există o mulţime de întrebări rămase fără răspuns, mai ales din cauza faptului că, evident, nu s-a oprit să o vadă şi pe ea când s-a alăturat eroilor din The Avengers. Thor are de dat nişte explicaţii vizavi de chestia asta… E rost de ceva distracţie aici”, explică starul.

În directă legătură cu cele discutate de protagonist, iată o secvenţă tăiată de cei de la Marvel din primul film, în care o vedem pe Jane lansând un semnal către Asgard, pentru ca Thor să poată găsi oricând drumul spre Pământ. Scena va fi inclusă în pachetul de DVD-uri ce va fi lansat de Marvel pe 2 aprilie, ce va conţine toate filmele recente ale studioului, dar şi o mulţime de surprize – detalii despre viitoarele continuări ale peliculelor şi scene bonus din filmele anterioare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 22 noiembrie 2012 14:00
Jane Foster * ;) ....filmul se anunta a fi foarte interesant si am incredere ca va iesi un film foarte bun.. ."Game of Thrones" este un serial minunat (HBO este , dupa parerea mea , cel mai bun post de televiziune , filme si seriale de calitate ) ...totusi, legat de scena taiata din "Thor ", mi se pare ciudat s-o vad abia acum , tinand cont ca a trecut destul de multa vreme de la aparitia filmului , dar mai bine mai tarziu , decat niciodata ...Eu unul abia astept sa vad Thor : The Dark World :D .
rizea.alex70 pe 22 noiembrie 2012 14:48
Influente din Game of Thrones...hmm...destul de interesant, sunt curios sa vad cum le-a iesit aceasta continuare a lui Thor.
Macabru pe 22 noiembrie 2012 17:07
Macar sa fie mai buna partea a 2-a. Prima, a cam lasat de dorit. Actiune putina, poveste slaba..parca imediat s-a terminat filmul si nici n-am stiut la ce m-am uitat. Am incredere ca va fi ceva mai bun.
Costirik pe 22 noiembrie 2012 17:14
acum ceva timp era un articol cu el in care declara ca doreste decoruri naturale ca in Game of Thrones in Thor si acum compara filmul cu serialul e clar e fascinat total de serial si de ce nu ar fi Games of Thrones e unic:)
Bayard pe 22 noiembrie 2012 17:56
Daca se ocupau producatorii puteai asemana cu Game of Thrones... dar asa, doar pt ca au un regizor care s-a ocupat doar de vreo 2 episoade??
alex_il_fenomeno pe 25 decembrie 2012 17:41
macar de s-ar dovedi asa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells