Channing Tatum a fost stripper la 18 ani

de Gloria Sauciuc în 10 Feb 2010
Channing Tatum a fost stripper la 18 ani

Channing Tatum, protagonistul dramei romantice Dear John, care a surclasat Avatar la box-office, a lucrat ca stripper pe când avea 18 ani. La Ellen DeGeneres Show, Tatum, acum în vârstă de 29 de ani, a făcut această dezvăluire şi - mai mult- o demonstraţie, ca să arate că încă stăpâneşte mişcările.

"Am fost stripper. Nu sunt mândru de asta, dar nici nu mi-e ruşine", a mărturisit Tatum, care a lucrat în 1999 într-un club de noapte din Florida sub pseudonimul Chan Crawford. Pe atunci făcea parte din trupa de stripperi Male Encounter. Tatum este căsătorit cu dansatoarea Jenna Dewan.

Dear John, filmul cu Channing Tatum şi Amanda Seyfried în rolurile principale, a avut vineri încasări în valoare de 13,8 milioane de dolari, în timp ce Avatar a strâns doar 6,2 milioane. Filmul este despre un soldat (Tatum) care se îndrăgosteşte într-o permisie de frumoasa, dar şi conservatoarea studentă Savannah (Amanda Seyfried). Titlul filmului vine de la începutul scrisorilor pe care i le trimite Savannah soldatului.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
BudauBogdan pe 10 februarie 2010 18:56
'a surclasat avatar'...dupa 7 saptamani..:))
eko pe 10 februarie 2010 18:59
dupa 8 :))
oana pe 10 februarie 2010 19:06
si oamenii astia totzic ca ''Dear John'' a surclasat Avatar
daca acest lucru s`ar fi intamplat mai devreme ...nu dupa nuj cate saptamani as fi fost de acord
si logic ca acum l`a invins pt k lumea a vazut deja Avatar deci cum sa aiba incasari mari

Gloria pe 10 februarie 2010 19:50
Da, dar il putea depasi dupa 10 saptamani de la premiera, nu-i asa? Sau dupa 12.
optimus.prime pe 10 februarie 2010 19:53
l-a depasit... dar dupa 5 mii de ani. lumea se duce la cinema si nu se poate uita de 5 ori la avatar... vor o schimbare.logic !
cavallioty pe 10 februarie 2010 19:56
nu inteleg ce va agitati atat ca l-a intrecut dupa 1 saptamana sau 10,ce mai conteaza??cu ce va incalzeste acest lucru
si oricum era timpu ca alt film sa treaca pe primul loc si s-a nimerit sa fie Dear John

tobi pe 10 februarie 2010 20:32
cat imi displace Tatum asta, mai ales ticul acela al lui: cand se incrunta i se umfla tampla...
ramonikramo pe 10 februarie 2010 21:09
abia astept sa vad Dear John:D YAY!!
BudauBogdan pe 10 februarie 2010 21:10
greseala mea..(8)...
atgjsgfjgjkdgjdg pe 10 februarie 2010 22:42
e irelevant faptul ca l-a surclasat pe Avatar la incasari tot e pe locul I acolo se vede cat de apreciat este
Robert pe 10 februarie 2010 23:25
Degeaba va agitati, Avatar este un film slab.
BiBU pe 11 februarie 2010 00:34
Nu stiu cum sta treaba cu surclasarea filmului Avatar...stiu ca omul are filme foarte bune.Si in legatura cu filmul Avatar...vad ca multi sunt intrigati de stire.Avatar este un film spectaculos,plin de efecte ( prea multe dupa parerea mea...).In schimb Channing Tatum este un actor talentat care da viata cu succes tuturor personajelor.In concluzie actorul merita toata atentia.
cezar pe 11 februarie 2010 00:51
Stire de doua paralute. Un film bun in fata unui gigant. Apropos contestatari :Ati inteles mesajul Avatarului? De la Dune nici-un film nu s-a mai axat pe suflet, credinta si ecologie ca pelicula lui Cameron. Cu tot respectul pentru " Dear John" respectabil ca film, dar distanta pana la "Avatar" este astronomica. Va face poate 100 milioane$ a 25-a parte din suma care o va strange "gigantul".
Liviu- pe 11 februarie 2010 01:01
"Ati inteles mesajul Avatarului? De la Dune nici-un film nu s-a mai axat pe suflet, credinta si ecologie ca pelicula lui Cameron."

Asa-i. E trist. Ar trebui sa ne intoarcem toti la varsta de 7 ani cand un astfel de mesaj chiar ar fi insemnat ceva. Pacat insa pentru cei care am invatat sa scriem, pentru ca cei care l-au priceput la varsta la care trebuia il urmeaza, pe cand ceilalti nu. Asa ca daca tot am trecut de varsta aia, prefer sa vad ceva inteligent, original, imprevizibil (dar sunt sigur ca Avatar 2 o sa vina in completare cu aceste caracteristici).

SergioSanto pe 11 februarie 2010 03:56
Asa ma Enervati cu "AVATAR", pardon "Pocahontas" Remix Electro... Nu am vazut un film mai Kitsch decat asta. Ponei fermecati care mananca panselutze fericite... Lasati'ma. va zic 5 Filme mai bune decat Avatar de Yahoo Messenger:

1. Lord Of The Rings - Trilogia
2. Matrix - Trilogia
3. Star Trek [2009]
4. Transformers - Duologia
5. Jurassic Park - Trilogia

Si daca faceam o referire si la firul narativ, arta dramatica va mai enuntam inca 10 filme cu un scenariu mai intrigant, relevant si potent decat filmul asta.

Avatar in afara de efecte speciale si o campanie de publicitate foarte agresiva, incat si triburile din Congo stiau de el... E Pilaf!

marylin01 pe 11 februarie 2010 05:29
Nu stiu ce sa zic despre 'Dear John' asta nu imi pare asa iesit din comun pare un film obisnuit ceea ce nu inseamana ca este un film prost. Cat despre actor nu l-am vazut decat in Step Up 2 deci nu pot spune mare lucru despre el. Faptul ca a surclasat Avatar nu are nici o relevanta avand in vedere ca a fost in premiera s-a dus lumea de curiozitate (mai ales fetele). Oricum acest film nu este genu de film pe care as da bani sa il vad in cinema. A.... si stati linistiti Avatar nu va fi intrecut prea curand la nivel mondial in ceea ce priveste incasarile.
aby50 pe 11 februarie 2010 09:29
Jesus ce te enervezi asa Doamne ce oamnei traitiva viata ba,Robert si-a spus parerea,am vazut si eu Avatar si nu pot spune ca-i urat da nici frumos.Te enervezi de zici ca tea injurat de mama sau ti-a omorat catelu
WTF pe 11 februarie 2010 10:51
eu chiar nu inteleg cum avatar e pe primu loc in romania, mai ales ca toate forumurile sunt pline de destepti care tin sa ne spune de fiecare data cand au ocazia ca Avatar este un film de rahat. De fapt sunteti mai prinsi de Avatar decat de orice alt film, cele mai comentate stiri pe acest site sunt cele care au legatura cu Avatar. Daca e ceva stire fara cuvantu Avatar are maxim 4-5 comentari. Incredibil, voi sunteti movie haters, nu ca nu va place filmu. Multi sunteti patetici si ati vazut filmu in varianta cam asteptand sa nu va placa filmu, vati convins singuri ca nu e frumos filmu. Hai jet ca sunteti de toata jena, e satula lumea de critici ca voi. Am inteles, voua va va plac cele mai faine filme ia restu oamenilor de au mers la avatar sunt niste prosti, noroc cu romanii de pe forumuri care ne-au iluminat. Credeti da cineva doua parale pe voi daca afirmati cu orice ocazie ca filmu e aiurea? Cred ca toata ziua stati si cautati forumuri despre Avatar pe care apoi intrati si bagati comentarii negative. Mai este si un idiot mai sus de ne propune o lista de filme, SergioSanto cred, pai ma uit la ce filme vreau eu nu ce imi spune orice prapadit pe forum, ce tupeu pe el, vai doamne, a venit SergioSanto sa ne spuna care sunt cele mai buni filme din univers. Probabil alea ii plac pentru ca este prea parlit ca sa isi permita un bilet de cinema ca sa vada un film in 3D.
Paraiah pe 11 februarie 2010 10:54
"Asa ma Enervati cu "AVATAR", pardon "Pocahontas" Remix Electro... Nu am vazut un film mai Kitsch decat asta".
Sti ce inseamna film original si film dupa carti desene sau jocuri?.... Ori Pocahontas ori Lord Of the Rings ( Warcraft)... ce mai cautati motive...dar macar sa fie plauzibile

Box Ofice pe 11 februarie 2010 10:58
Weeckendu trecut a fost super bowl la americani, eveniment urmarit de aprox. 100 mil oameni majoritatea barbati, deci la film in weeckendu ce a trecut au mers majoritatea femei care au preferat o drama romantica in defavoarea un film SF care a facu numa 23 mil de dolari in al 8 lea weeckend. Daca intrati pe un site de specialitate o sa vedeti ca luni si marti avatar a trecut din nou pe locu 1 in america.
Ma mira faptu ca niste barbati(asa cred, dupa modu cum au scris si nick uri) de aici de pe forum sar in sus de bucurie ca dear john la intrecut pe avatar. Daca il intrecea ceva film de actiune mai intelegeam dar asa chiar ca sunt mirat, eu nu prea cunosc barbati care se omoara dupa filme romantice si mai ales sa se bucure de succesele filmului.
Bafta.

Nume pe 11 februarie 2010 11:56
@optimus.prime nu cred ca au trecut 5 mii de ani
un roman pe 11 februarie 2010 12:32
Romanii sint cei mai mari critici din lume dar daca e sa produca ceva sint ultimii doar sfaturi si atat .
aLeXios pe 11 februarie 2010 15:21
Un striper a suclasat un avatar. E bine. Cata profunzime.
Adrian pe 11 februarie 2010 18:30
Parerea mea e ca gusturile nu se disuta , eu unu prefer avatar pt ca e unic din punctul meu de vedere , efecte speciale destule , panoramica filmului .. apropape totul e albastru :P , idea in sine despre omeni care vor sa cucereasca totul pt putere si bani , e si ceva romantza :P , un film mai special de cat cele pe care leam vazut pana acuma . ( parerea mea )
Solis reloaded pe 11 februarie 2010 18:33
Criticii au spus ca Dear John e o porcarie fata de carte,dar in ziua de azi mai mult fetele se duc la cinema
andreea pe 11 februarie 2010 22:04
criticilor de avatar....
nush daca stiti dar filmul de tip 3d a fost facut ,tocmai pt ca acu 10 ani s-a gandit james cameron sa faca acest film magistral si si-a dat seama ca nu exista tehnoligia necesara.. si astfel a aparut filmul 3d special creat pt avatar...a fost primul care a incheiat un contract cu imax .. ca intre timp au aparut altele care au profitat de tehnologia 3d cum ar fi ice age 3 ,sau alte filme proaste horror : my bloody valentine ca sa nu mai vb de final destination 4 care a fost de o idiotenie crunta , toate acestea sutn partea a2-a.. ideea e ca un fim ca avatar nu se va mai face curand ..din pct de vedere al efectelor cel putin. nu vad ce ar mai putea fi in plus. le-a luat totusi 10 ani. macar asta sa va spuna ceva... cat despre cei care se bucura ca nu ma ie avatar pe primul loc sunt niste idioti care au preferat sa vada filmul in fata calculatorului eventual si o versiune cam. tocmai asta e farmecul filmului nu msj sau povestea despre care se spune ca e prea slaba si ca e un cliseu...cu oamenii care isi distrug planeta si nu numai...asta e ceea ce suntem..filmul asta aduce mii de alte lucruri noi.. pur si simplu vazut intr-o sala nomala de cinema , cu ochelari 3d nu are cum sa nu iti placa.. e un film magistral care probabil va lua toate oscarurile la care e nominalizat..

skipper2oo6 pe 11 februarie 2010 23:52
andreea... nu vreau sa te supar cu filmul tau magistral de 10 ani :)) nu mai inghititi prostia asta. daca a lucrat 10 ani pt filmul asta... si-a irosit 10 ani cam de pomana. si pt un film de 10 ani cum zici tu... CE FILM E ALA FARA ACTORI ? puteau sa foloseasca actori adevarati cu niste machiaje extraordinare... nu niste senzori de miscare pe fetele unora. si faza cu primul film cu contract la IMAX :)) de unde ai scos-o ? au fost la imax si: dark knight, spiderman3, kung fu panda... astea doar cateva exemple care imi vin in minte. cu totu ca sunt sute... IMAX e de muuult. nu m-a lua cu chestii de genu... Avatar primu la IMAX ... EPIC FAIL! (personal nu cred ca o sa-l vad... poate doar cand apara pe net o calitate DVD, si asta sa vad cam ce e de calu' lui, in rest... nu ma atrage cu nimic, si oricum nu pot sa dau bani sa vad asa ceva, NO WAY).
Nu suntem "critici de Avatar"... pur si simplu suntem satui de filme cu o PUBLICITATE peste masura si de oameni care inghit orice.

Darius pe 12 februarie 2010 08:59
Paraiah, sper ca nu insinuezi ca Lord of the Rings ar fi inspirat din Warcraft. Poate invers.
marylin01 pe 12 februarie 2010 23:56
Pt. Skipper2006 sa stii si tu ca au folosit actori adevarati (vezi distributia) si s-au folosit niste costume pe care erau niste senzori nu pe fata sau cum ai zis tu. Au vrut sa foloseasca machiaj dar regizorul a considerat ca actorii ar fi aratat ridicol vopsiti in albastru si in chiloti si nu ar mai fi avut acelasi farmec. Sincer nu mi-ar mai fi placut filml daca foloseau clasicul machiaj oricat de extraordinar ar fi fost.
Nu am nimic cu tn. sau cu cei care tot critica dar nu imi place sa dati anumite argumente fara a vi informati.

nightmare28 pe 21 februarie 2010 14:55
bun filmu dabia astept sal vad:X si app astia care zic k e un film obisnuit si din cauza asta e prost(sau ceva de genu) pretene,tocmai asta il face interesant.. ca c e in filmu asta se poate intampla in realitate insa c e in avatar....nu prea cred k o sa apucam ziua aia...deci in concluzie Dera john este un film bun poate ff bun...
irina_irra pe 7 aprilie 2010 19:15
cat de gelosi sunteti ca ar fi putut Dear John sa bata avatar! invidia pe voi...
si pana la urma ce daca "a surclasat" Avatar? asta e...inseamna ca a fost mai bun:)

Radu1711 pe 23 aprilie 2010 00:15
la cum arata cred si eu
mihai300 pe 16 mai 2010 16:28
Niciunul din filmele astea 2 nu inseamna nimic.
avatar e un 0 barat pentru oamenii mautri peste 25 de ani...Dear john o povestioara interesanta,nimic foarte special...nu se mai fac filme ca alta data..(aseara am vazut pe protv "catch me if you can"...un film special..).pe scurt nu va ma prostiti cu Avataru'..8-|

miss_amelie pe 30 iulie 2010 01:06
deci titlul articolului e "Channing Tatum a fost stripper la 18 ani" si toata lumea se cearta care e mai tare: avatar sau dear john? foarte tare. :))))
teo pe 2 ianuarie 2011 04:00
eu am fost in luna aprilie sa vad filmul in cinema si tot era sala plina,asta se intampla in Anglia,tot ce e posibil dar eu una nu cred

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells