Cele mai proaste filme distinse cu Oscaruri

de Razvan Boboc în 22 Feb 2007
Cele mai proaste filme distinse cu Oscaruri

Filmul "Shakespeare in Love", cu Gwyneth Paltrow si Joseph Fiennes in rolurile principale, a obtinut titlul de Cel mai prost film recompensat cu mai multe Premii Oscar, conform unui sondaj realizat de un site de cinema international. Comedia romantica a castigat nu mai putin de sapte Premii Oscar. Pe locul al doilea se situeaza muzicalul "Chicago", recompensat in 2002 cu sase statuette iar pe locul trei se afla drama "Titanic", recompensata in 1997 cu 11 statuete. Titlul de cel mai prost discurs la ceremonia Premiilor Oscar a fost obtinut de Halle Berry, in 2002. Actrita este urmata in top de James Cameron, care a sarit in sus si a urlat "Sunt regele lumii!" si a continuat cu un minut de tacere pentru cei care au murit in catastrofa Titanic. Cea mai neinspirata tinuta pe covorul rosu din istoria Oscar a fost rochia-lebada purtata de Bjork in 2001 si este urmata in top de rochia neagra purtata de Gwyneth Paltrow in 2002.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 5 iulie 2010 09:40
mi-a placut ce a facut James Cameron! :))) Cum sa sari in sus si apoi sa ceri moment de reculegere , dupa ce urli ca un animal de fericire? :))
Cmd93 pe 3 ianuarie 2011 18:56
Daca s-ar mai face un alt top anul asta, The hurt locker ar trebui sa fie de departe pe primul loc
vision pe 4 ianuarie 2011 22:37
chiar asa titanic....nu ma asteptam =)))..imi place mult filmul unul foarte bun
lovet1coolgirl pe 24 aprilie 2011 16:12
nu exista cv la care ei sa nu comenteze adevarul este ca itanicul este un film ft bn shi chiar dak nu leam vazut shi pe celelalte nu cred ca sunt chiar asa de rele :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells