Radu Muntean spune "Whisky" la CineClubul NexT

de Gloria Sauciuc în 22 Feb 2007
Radu Muntean spune "Whisky" la CineClubul NexT

In cadrul celei de-a 2-a editii a CineClubului NexT va fi prezentat filmul "Whisky", in regia lui Juan Pablo Rebella & Pablo Stoll, castigator al FIPRESCI Prize la Cannes in 2005, al premiului Goya pentru cel mai bun film strain,de limba spaniola, Trofeul Transilvania 2005 si clasat al 5-lea in topul Celor mai bune 10 filme care au rulat in Romania in 2006.
Regizorul Radu Muntean va raspunde la finalul proiectiei intrebarilor publicului, fiind invitatul special al CineClubului din luna februarie. Evenimentul va avea loc luni, 26 februarie, ora 20.00 la cinematograful din incinta City Mall, intrarea fiind libera.

CineClubul NexT este o initiativã a Societãtii Culturale NexT, infiintata in memoria regizorului Cristian Nemescu si a sound designer-ului Andrei Toncu.
In fiecare editie a CineClubului - un eveniment care se va desfasura lunar la cinematograful din incinta City Mall - va fi proiectat un film, pe baza caruia se va crea un dialog intre public si invitatul special - o personalitate din cinematografia romaneasca. Discutia va fi moderata de un critic de film si se va intinde pe o durata de minim 30 de minute.
Aparitia Cineclubului NexT vine din dorinta Societatii Culturale NexT de a sprijini si indruma reprezentantii foarte tinerei generatii de cineasti romani la inceputul carierei lor. Studentii facultatilor de film, dar nu numai, viitorii studenti, carora li se adauga cinefilii impatimiti, sunt publicul tinta al acestei intalniri lunare.

Prima editie a CineClubului NexT a debutat in luna ianuarie cu filmul "Babel" in regia lui Alejandro Gonzalez Inarittu si l-a avut ca invitat pe regizorul Hanno Hofer.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells