Carmen Electra inlocuita cu Pamela Anderson

29 Apr 2007
Carmen Electra inlocuita cu Pamela Anderson

Pamela Anderson o va inlocui pe Carmen Electra la noul show din Las Vegas - The Beauty Of Magic, gazduit de iluzionistul olandez Hans Klok la cazinoul Planet Hollywood. In timp ce proaspat divortata Electra a afirmat la o conferinta de presa saptamana trecuta cum ca va lua parte la spectacol timp de trei luni ca invitat special al show-ului, promitand o gramada de "surprize fierbinti", directorul de productie de la Stage Entertainment a afirmat ca au existat neintelegeri.

In acest timp, Pamela Anderson a aparut la Planet Hollywood Extra Lounge - joi, ca sa anunte ca s-a alaturat echipei. "Acesta este visul meu indeplinit de a deveni star de spectacol in Las Vegas" a afirmat Pamela Anderson. O sursa apropiata producatorului a dezvaluit ziarului Las Vegas Review- Journal ca Electra sufera de claustrofobie si a preferat sa nu ramana prea mult in aparatele de magie live ale lui Klok, precum cutia magica. Actrita a considerat numerele "prea dificile", a afirmat Klok pentru ziar, pe cand Anderson a dorit "magie grea". "Ea o sa faca niste chestii cu adevarat dificile".

Showul The Beauty of Magic va debuta pe 2 iunie in loc de 12 mai, pentru a da vedetei blonde mai mult timp de pregatire. Luna trecuta, Anderson si-a petrecut vacanta in Hawaii cu cei doi copii - Brandon si Dylan si cu fostul sot Tommy Lee, iar apoi a mers in Rusia unde a prezentat MTV Film Awards.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2013 12:59
Nu am reusit sa urmaresc, dar cred ca este ceva interesant, din punct de vedere comercial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells