Brad Pitt și Angelina Jolie, căsătoriți în ziua de Crăciun?

de Cristina Grigore în 2 Ian 2013
Brad Pitt și Angelina Jolie, căsătoriți în ziua de Crăciun?

Sunt de șapte ani împreună, au șase copii, iar la insistențele acestora au anunțat că vor face și nunta. După ce cei doi faimoși actori si-au anunțat, în luna aprilie a anului trecut, logodna, zvonurile despre căsătoria lor au ținut primele pagini ale tabloidelor. Excepție nu a făcut nici sfârșitul anului, pe care Brad și Angelina și l-au petrecut alături de copii și familia lui Brad Pitt în insulele britanice Turks and Caicos, pe proprietatea creatoarei de modă Donna Karan.

Publicația The Telegraph a relatat că pe 25 decembrie Brad (49 de ani) și Angelina Jolie (37 de ani) și-au unit în sfârșit destinele într-o ceremonie restrânsă. Potrivit The Telegraph, nunta ar fi fost anunțată a avea în mod indirect loc de către starul recentului Killing Me Softly, care a spus reporterilor în noiembrie 2012 că el și partenera sa de viață nu mai au mult până la multașteptata ceremonie. ”Se apropie momentul. Va avea loc în curând. Sunt foarte optimist în privința aceasta”, a menționat Pitt. ”Simțim o din ce în ce mai mare presiune din partea copiilor în acest sens și trebuie să facem asta cât mai sunt încă în viață”, a glumit actorul. ”Însă chiar simt că a venit vremea să facem și acest pas”, a mai adăugat el. 

Revista In Touch aduce o un alt argument în favoarea căsătoriei recente. Se pare că Brad și Angelina și-au comandat, spre sfârșitul lunii noiembrie, verighetele. Până la confirmarea uniunii lor însă, speculațiile continuă, iar cuplul, alături de cei șase copii și cele 12 bone care îi însoțesc în frumoasele insule britanice își continuă deocamdată ”petrecerea” de început de an…

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Petra pe 7 ianuarie 2013 19:09
Asa m-am saturat de ei; nu ma refer la faptul ca nu sunt buni actori, dar unde citesc, numai de ei dau: unde au mancat, unde s-au dus, unde s-au c**at etc etc.
Too much!

alin7130 pe 14 ianuarie 2013 13:52
Daca ar afla Andreea Marin si Stefan Banica ce prostii scrii aici..
andu7zu pe 10 ianuarie 2013 19:20
@Petra... ca bine zici...
monicarusu25 pe 12 ianuarie 2013 10:57
ca ma bucur pentru ei ca se vor casatori
Jack-Jack pe 4 februarie 2013 11:04
Mereu mediatizaţi,un cuplu care trezeşte interes.Mă întreb dacă nu e în interesul lor să apară în presă cu evenimente şoc.Se vehiculează atâtea zvonuri ce lasă semne de întrebare...
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2013 12:27
Parca prea multa valva, chiar daca ne referim la cuplul Brangelina...
Joanne97 pe 27 februarie 2013 12:02
O Doamne,în sfârşit,2 dintre actorii mei preferaţi,în sfârşit s-au hotărât şi ei să se căsătorească.Felicitări!!!
puffulette pe 16 martie 2013 18:50
casatoriti sau nu, macar sa fie fericiti impreuna

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells