Box Office: Night at the Museum 2, mai tare decât Terminator Salvation

de Răzvan Boboc în 24 Mai 2009
Box Office: Night at the Museum 2, mai tare decât Terminator Salvation

Comedia Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, cu Ben Stiller în rolul principal, se află pe primul loc în box office-ul american. Pelicula a avut încasări de 53,5 milioane de dolari.

Stiller este pentru a doua oară paznicul Larry Daley care se trezeşte atras în cea mai mare şi uluitoare aventură în care istoria prinde viaţă.

Terminator Salvation se află pe locul al doilea, cu încasări de 43 de milioane de dolari. Christian Bale este John Connor, omul sortit să conducă rasa umană în războiul contra terminatorilor, într-un post-apocaliptic an 2018.

Fostul number one, Angels & Demons, se află acum pe locul al treilea. A avut încasări de 21,4 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bogdan Anicescu pe 24 mai 2009 23:29
Nu mi-a venit sa cred.
Chiar ma uit des pe Box Office Mojo si e surprinzator. Totusi si asta spune ceva depre gusturile actuale ale publicului american in materie de filme. ORicum nu aveau de ales dintre doua filme bune... Cel putin NATM2 cred ca a fost facut mai ales pentru bani...
Exista o comparatie acolo pe site. Se pare ca in weekend-ul de debut, partea a treia a seriei Terminator a depasit usor la incasari Terminator Salvation (care daca nu ma insel are un week-end prelungit de patru zile). Nici nu mai spun ca Terminator 3 e rated R oat T4 e PG-13... PRobabil ca mrele profit al T4 va veni din afara SUA; daca nu cumva NATM2 va umili Salvation si aici...

pufuletz pe 26 mai 2009 23:37
e intradevar un film super fain merita vazut!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells