Beyonce visează la un Oscar

de Răzvan Boboc în 22 Mai 2009
Beyonce visează la un Oscar

Beyonce Knowles visează cu ochii deschişi la ziua în care va primi o statuetă Oscar din partea Academiei de Film Americane, anunţă Femalefirst.co.uk.

Vedeta are acasă, în sala de gimnastică, un poster cu premiul Oscar la care se uită de câte ori face exerciţii.

"Mă uit la el şi îmi spun că trebuie să rămân în formă", a declarat Beyonce

Beyonce Knowles se află în negocieri pentru a interpreta rolul celebrei artiste Eartha Kitt într-un nou film biografic. Pe lângă vocea inconfundabilă, artista de culoare a fost şi Catwoman în mai multe episoade ale seriei Batman.

"Aveam în plan să fac un film despre Eartha Kitt. Este o poveste extraordinară, dar nu ştiam că acest lucru se va  întâmpla", a declarat Beyonce.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 23 mai 2009 01:52
Ce sa faca ? "să rămân în formă" ???? Deci ea cu suncile alea ,are senzatia k este in forma ? La cati bani a cotizat sa scrie revistele despre ea cum k ar fii o diva,a inceput si ea sa creada...
Innafara de faptul k numai a diva nu arata,si nici macar intr-o forma foarte buna nu e,mai joaca si k dracu si e penibila,cel putin in filme...Asa k eu unu zic k mai are ceva de asteptat pana sa i-a o statueta Oscar.Cam inca....vre-o...2-3 vieti !

qaz pe 23 mai 2009 02:38
si noi vom astepta "vre-o" 2-3 vieti sa inveti sa scrii mai dragos
andreea pe 23 mai 2009 09:38
de ce crezi mai dragos ca numai femeile slabe(bat)pot castiga un premiu oscar?
oricine are dreptul sa viseze

Ghitza1991 pe 23 mai 2009 10:57
parerea mea despre Dragosh02 e ca ar trebui sa isi faca urgent un control la cap sau daca nu sa ne lase cu stupizeniile lui ca nu ne intereseaza
Alexander Solis pe 23 mai 2009 15:13
Beyonce are sanse dar io sincer as fi preferato pe J Lo:D
Dragosh02 pe 23 mai 2009 16:25
-Draga qaz , cred k "vom astepta "vre-o" 2-3 vieti " pana sa ajungi u la pubertate si sa poti sa iti stergi mucii de la nas.Varianta "vreo " legat este nou introdusa. Recunosc k a fost o greseala,pe care am facut-o la ora 2 a.m.(dupa cum vezi ora comentului) din pura obisnuinta.Dar mai ai u mult pana sa vii sa ma inveti pe mine romana,dupa exprimarea din comentul tau.
-Draga Andreea,de ce am eu impresia k ai probleme cu silueta ta de sirena? si prin modul asta ti-ai exprimat frustrarea ? Stai linistita k nu ma refeream la tine,si nici cum k o femeie mai "plinutza nu ar putea castiga VREUN Oscar,ci pur si simplu faceam un pic de misto de afirmatia ei, k ar fii in forma,sau de faptul k unii o considera diva.Nu va lua statueta din motiv k joaca prost si penibil,nicidecum din cauza celulitei ei.
-Draga Ghitza1991,mai copil virgin si pervers ce esti, tu ai facut un coment pt mine? pt k articolul nu era despre mine(in caz k nu ai obs,mai scrie si ceva despre Beyonce mai sus).O sa iti ascult sfatul, si luni la prima ora o sa ma duc sa imi fac un control,si iti multumesc pt grija care mi-o porti.
-Draga Alexander Solis,daca Beyonce si J Lo,ajung sa i-a statueta aia...atunci cred k urmatorii care o vor castiga se vor simti chiar rusinati.

Acum k idee finala, incercati sa va dati cu parerea, legat de articolul de mai sus, asa cum am facut si eu, k pt aia e pagina asta. Cand Cinemagia o sa scrie un articol despre mine, va invit pe toti sa criticati,dar pana atunci ...

Bafta !

Alexander Solis pe 23 mai 2009 17:04
Dragoshe ar trebui sa fi angajat ca critic pacat ca in spatele monitorului nu se afla un baiat frumos care practica sport si da dreptul altora sa isi spuna parerea bafta in viatza;)
TEO pe 23 mai 2009 19:20
ptr. alias "dragosh02" - ziceai de liba romana!? - "k""că"
dupa modul in care ai scris mai sus, mai mult de 19 ani nu iti dau + cred ca ai dori si tu o domisoara ca Beyonce, si atunci nu o sa ii mai vezi "sunculitele"

Ovidiu pe 23 mai 2009 22:34
Bravo lui Beyonce, are ambitie si aspiratii mari, chiar daca nu e actrita de top in momentul de fata, inca e tanara (in plus, cariera ei in muzica e de invidiat)

Iar pentru dragosh02, in afara de greselile de gramatica cu "sa i-a statueta aceea" sau "vre-o" fiind vreo varianta de prin 2000-2002 inainte sa apara noul DOOM, dupa cum ne explici, mai ai si tupeu sa catagorisesti persoanele care lasa commenturi aici de parca ai cunoaste vreun strop din viata si personalitatea lor..
Lasa critica si fa ceva constructiv (dupa cum observi, qaz a postat cu o jumatate de ora dupa tine, cu toate astea a stiut sa scrie corect in romana..)
Dupa cate mi-ai aratat in posturile de mai sus, ma voi astepta dimineata la un post de 1000caractere, plin de injuraturi la adresa mea si, posibil, a celorlalti..
Succes

chris-T pe 23 mai 2009 22:49
Beyonce you rock gurl!!! Do your thang right there!! ..... astept cu nerabdare filmul deoarece sunt un fan Beyonce! exista oare club-fan Beyonce in romania ca m-as duce! mi-ar place sa joace in mai multe filme de genu' Obsessed !

imi cer scz pt proate mea engleza :D

chris-T pe 23 mai 2009 22:59
sincer si eu visez cateodata sa fiu acolo la Hollywood printre totii actorii si cantaretii de pe-acolo! Deci nu inteleg ce e rau ca fata viseaza la Oscarul ala?? ce nu tu nu visezi la o Romanie fara Manele?!! :))

Chiar de ce nu iti deschizi "draga" Dragos un blog ca sa poti fi criticat acolo?!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells