Avatar 4 va fi un prequel, spune James Cameron

de Cristina Grigore în 10 Sep 2012
Avatar 4 va fi un prequel, spune James Cameron

Producătorul filmelor Avatar, Jon Landau, anunţa recent – în ciuda zvonurilor legate de cele trei continuări ale lui Avatar ce urmează să intre în producţie – că numai următoarele două pelicule ale seriei vor fi filmate în paralel (amânându-se astfel, data de apariție în cinematografe a ultimei părţi). Într-un interviu acordat MTV.com, regizorul James Cameron a explicat ce se va întâmpla în Avatar 4.

Avatar 2 şi Avatar 3 sunt imaginate drept un întreg, iar ideea este ca povestea să se încheie după cel de-al treilea film, a spus regizorul. Avatar 4 va fi, în schimb, transformat într-un prequel. „Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să ne întoarcem în timp, să vedem cum era în acele prime expediţii. Şi să creăm unele personaje noi, care să devină un fel de legende în producţiile următoare”, a continuat Cameron.

„Nu m-am apucat încă de scenariul acestei a patra părţi, însă, pe scurt, este vorba de acele prime expediţii efectuate pe Pandora, pentru a vedea ce nu a mers între oamenii trimişi acolo şi populaţia Na’vi, şi cum era să fii un explorator şi să trăieşti în acea lume. Pentru că atunci când facem noi cunoştinţă cu acel tărâm, chiar de la primul film, era în desfăşurare un întreg proces de colonizare, început de 35 de ani”, a mai adăugat el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 10 septembrie 2012 12:35
Cat de simplist pune problema.... tragic este ca asa gandeste in general toate scenariile.
Vorador pe 10 septembrie 2012 22:08
adevarat
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 15:15
asa gandeste toate scenariile
scandarelli pe 10 septembrie 2012 15:31
This is Hollywood ... chiar daca nu avem nimic de spus, trebuie sa distram oamenii cu productii care costa cat PIB-ul unei tari africane. But we love this, wright?
Skynet.Zbenga pe 10 septembrie 2012 17:16
mie imi place ideea
cristinica pe 10 septembrie 2012 17:20
suna interesant...
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 16:32
promite. sper sa aflam mai multe stiri!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells