The Possession, fără concurenţă în week-end-ul cu cele mai slabe încasări

de Cristina Grigore în 10 Sep 2012
The Possession, fără concurenţă în week-end-ul cu cele mai slabe încasări

Două titluri noi au intrat în acest sfârşit de săptămână în clasamentul încasărilor din cinematografele nord-americane – The Words şi Cold Light of Day -  însă nici unul nu a avut suficientă priză la public pentru a detrona horror-ul The Possession, aflat la cea de-a doua săptămână în poziţie fruntaşă.

Potrivit BoxOfficeMojo, ce remarcă faptul că acest week-end s-au înregistrat cele mai slabe încasări la box-office din ultimii ani, thriller-ul horror despre un spirit malefic ce-şi găseşte drept victimă o tânără fată a strâns de la spectatorii americani 9,5 milioane de dolari. La cele aproape 39 de milioane încasate până acum în toată lumea şi bugetul de 14 milioane de dolari, filmul regizat de danezul Ole Bornedal a avut o evoluţie neaşteptat de reuşită în top.

Locul doi este ocupat de Lawless cu 6 milioane de dolari, în vreme ce pe trei debutează The Words, o dramă romantică cu Bradley Cooper în rol principal. Filmul a obţinut doar cinci milioane de dolari, în vreme ce The Expendables 2 şi The Bourne Legacy au coborât doar câte un loc în clasament adăugând încă 4,7 milioane, respectiv 4 milioane încasărilor totale de peste 150 de milioane de dolari în toată lumea pe care fiecare dintre producţii şi le-a adjudecat.

Pe şase se află ParaNorman (3,8 milioane), urmat de The Odd Life of Timothy Green (3,6 milioane), The Campaign (3,5 milioane), The Dark Knight Rises (3,2 milioane) şi 2016: Obama’s America (3,2 milioane de dolari).  The Cold Light of Day, cu Bruce Willis, Henry Cavill şi Sigourney Weaver – ce a avut premiera românească pe 13 aprilie – s-a clasat abia pe locul 13 în top, cu 1,8 milioane de dolari încasări.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 15:18
filmul The Possession este un film foarte bun merita vazut
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 16:32
vad ca merita din ce se spune, asa ca o sa il urmaresc si eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells