Au fost filmate primele scene de test pentru Ant-Man

de Cristina Grigore în 1 Iul 2012
Au fost filmate primele scene de test pentru Ant-Man

Câteva scene de test pentru Ant-Man au fost deja realizate de regizorul Edgar Wright, scrie The Hollywood Reporter.

După ce la începutul acestui an Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) declara să speră să poată filma ceva din viitorul Ant-Man în 2012, a început să circule zvonul potrivit căruia cineastul s-ar fi referit de fapt la o secvenţă ce urma să ruleze după genericul de sfârşit al lui Iron Man 3. Deşi acest lucru ar putea totuşi să se întâmple, cei de la The Hollywood Reporter au aflat că regizorul se referea atunci la altceva.

Potrivit afirmaţiilor lui Wright, el şi-a rezervat o săptămână din luna iunie pentru a filma câteva scene din Ant-Man tocmai pentru a se convinge de potenţialul filmului, aşteptat cu nerăbdare în special de fanii Marvel. Rola de test filmată are aşadar rolul de a da o idee despre cum va arăta filmul, care va fi atmosfera acestuia şi cât de convingătoare sunt puterile supereroului.

Proiectul Ant-Man – personaj ce se află printre membrii fondatori ai The Avengers şi ale cărui principale abilităţi sunt acelea de a se micşora până la dimensiunile unei insecte şi de a comanda armate de furnici – a fost anunţat cu câţiva ani în urmă, când Iron Man şi The Incredible Hulk se aflau încă în lucru. De atunci Wright, în paralel cu lucrul la alte proiecte, a continuat să se ocupe de scenariul filmului alături de Joe Cornish.

Se pare însă că Ant-Man nu va fi următorul film al regizorului. În programul său se află acum The World’s End, comedia în care se vor reîntâlni Simon Pegg şi Nick Frost şi ale cărui filmări vor începe în această toamnă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 1 iulie 2012 23:22
Who the hell is Ant-Man?
darayawaus pe 2 iulie 2012 22:05
Habar n-am, dar suna bine (doar) pentru fanii genului. Va trece si moda asta odata si-odata (desi asa am spus si despre manele, si al dracului sa fiu dac-am scapat de ele).
alex_il_fenomeno pe 23 iulie 2012 21:27
alt supererou , alte promisiuni ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells