Armie Hammer este The Lone Ranger

de Cristina Grigore în 18 Mai 2011
Armie Hammer este The Lone Ranger

Serialul care şi-a făcut debutul american în 1930, pe unde radio, şi a cunoscut apoi o imensă popularitate prin intermediul televiziunii, în 1949, va fi transpus anul acesta pe marele ecran într-un lungmetraj, cu Armie Hammer în rolul Ranger-ului Texan.

Variety a anunţat că actorul, cunoscut din Reţeaua de socializare, este în negocieri finale pentru rolul din The Lone Ranger, ce îl va plasa alături de Johnny Depp, distribuit în rolul lui Tonto, ajutorul şi salvatorul de la moarte al eroului purtător de mască.

Copleşitoarea personalitate actoricească a lui Depp se va evidenţia şi în partitura atribuită, producătorii menţionând anterior că rolul lui Tonto se va afla în prim plan în peripeţiile prin Vestul Sălbatic de care au parte cei doi, mai mult chiar decât cel al lui The Lone Ranger.

Hammer va lucra astfel sub indicaţiile regizorale ale fostului „conducător de piraţi”, Gore Verbinski, după un scenariu aparţinând lui Justin Haythe (Revolutionary Road). Popularitatea tânărului actor este în creştere, el fiind recent distribuit în rolul prinţului din The Brothers Grimm: Snow White, alături de Julia Roberts şi urmând să apară, ca personaj secundar, în J. Edgar, filmul lui Clint Eastwood despre viaţa întemeietorului FBI, J. Edgar Hoover.

The Lone Ranger va începe filmările de îndată ce Depp va fi disponibil, el lucrând acum la Dark Shadows împreună cu Tim Burton. Lansarea peliculei western, la care Jerry Bruckheimer va fi producător, va avea loc, în Statele Unite, pe 11 mai 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 19 mai 2011 10:52
nu ma surprinde deloc aparitia lui , avand in vedere ce rol bun a avut cu "The Social Network" !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells