Anne Hathaway luptă cu proprii demoni în The Low Self-Esteem of Lizzie Gillespie

de Cristina Grigore în 9 Oct 2012
Anne Hathaway luptă cu proprii demoni în The Low Self-Esteem of Lizzie Gillespie

Anne Hathaway va trece de la rolul intens din Mizerabilii la o comedie romantică în care se va lupta cu propriile defecte. Potrivit Collider.com, noul său film se va numi The Low Self-Esteem of Lizzie Gillespie şi o va avea pe actriţă în rol principal.

Povestea filmului se concentrează în jurul unei tinere femei a cărei încredere în forţele proprii au făcut-o să-şi distrugă viaţa amoroasă, ea alegând din această cauză numai rataţi. Dar tocmai atunci când credea că mai rău nu se poate, viaţa ei ia o întorsătură neaşteptată şi începe să fie urmărită de cel mai minunat bărbat din câţi există pe lume.

Scenariul le aparţine lui Brent Forrester şi Mindy Kaling, aceasta din urmă rezervându-şi chiar şi unul din rolurile din film. Studiourile producătoare, Good Universe, sunt acum în căutarea unui regizor ataşat şi, bineînţeles, a actorului „grozav” care să interpreteze partitura central-masculină.

Printre proiectele viitoare ale lui Hathaway se numără Rio 2, unde va continua să fie vocea lui Jewel, dar şi Robopocalypse, thriller-ul SF al lui Steven Spielberg, unde va juca alături de Chris Hemsworth.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2012 11:22
e o actrita foarte expresiva, prin urmare si o alegere buna.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells