Amazing Spider-Man 2 va fi imaginat de scenariştii lui Star Trek

de Cristina Grigore în 25 Apr 2012
Amazing Spider-Man 2 va fi imaginat de scenariştii lui Star Trek

Chiar dacă aventurile de început ale lui Spider-Man vor debuta în cinematografe abia la începutul lunii iulie, studiourile Sony au început deja lucrul la o continuare a lui The Amazing Spider-Man şi i-au angajat pentru început pe scenariştii lui Star Trek şi Transformers, Alex Kurtzman şi Roberto Orci.

Potrivit The Hollywood Reporter, o primă versiune a scenariului a fost imaginată iniţial de James Vanderbilt (care a contribuit şi la scenariul primului film cu Andrew Garfield şi Emma Stone). Ocupat însă cu lucrul la White House Down, noul film al lui Roland Emmerich, acesta a cedat obligaţiile scenaristice lui Kurtzman şi Orci.

„Alex şi Bob au o abilitate unică în ceea ce priveşte crearea personajelor şi a scenelor spectaculoase de acţiune, ceea ce îi face echipa perfectă pentru Spider-Man”, a declarat Matt Tolmach, care va co-produce pelicula, alături de Avi Arad.

„Au o înţelegere înnăscută a ceea ce îl face pe Peter Parker nu doar un supererou, ci şi un erou al nostru, al tuturor”, a adăugat Arad.

The Amazing Spider-Man se va lansa în cinematografele româneşti în 6 iulie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 25 aprilie 2012 11:15
Daca nu va fi imaginat de Alvin Sargent, atunci e perfect. Oricum pentru Sony nu conteaza calitatea.
aavramescu23 pe 25 aprilie 2012 12:05
Asa s-au laudat si cu John Carter. Nu a fost inca lansat si s-au apucat sa scrie scenariul pt John Carter 2 - Gods of Mars. Fiind un esec colosal, abia si-a scos bugetul pt ca americanilor nu le-a placut sigur nu vom vedea partea a 2-a. Cheltuielile de marketing stiu ca s-au situat undeva la 125 mil deci filmul sigur a adus o gaura imensa in bugetul Walt Disney.
Am dat acest exemplu in speranta ca Amazing spiderman nu va avea parte de aceeasi primire. Sigur daca filmul nu va iesi pe profit atunci clar nu va mai exista un amazing spiderman 2 chiar daca se lucreaza la scenariu. Dar vom vedea...

Bayard pe 25 aprilie 2012 18:09
Nu cred ca are bugetul atat de mare.... si oricum, Spiderman e un personaj mult mai celebru. In ziua de azi, daca nu faci gafe uriase in promovare, faci profit fara probleme la filme din astea mari....
Skynet.Zbenga pe 26 aprilie 2012 16:45
s-a dat reboot la serie ;)
xerses pe 25 aprilie 2012 14:28
Ma bucur....Nu va fi asa lunga asteptarea.
zeno.marin pe 26 aprilie 2012 17:54
He stopped amazing me long ago. Time for "The Amuzing Spider-Man"... :-D
mihaigeniu pe 26 aprilie 2012 19:36
tre, pastrati aceeasi scenaristi ,nu tot schimbati pt ca viziunea filmului va fi alta si calitatea povestii va scadea(mai laes daca e scenaristul de la Transformers...)
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2012 16:54
asta da imaginatie bogata !
MissLady pe 11 iunie 2012 14:38
Deci în filmul al doilea vom auzi de... * stă și numără pe degete * 618 ori replica cu „ sunt tatăl tău! ” ? Perfect! :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells