Alice în Ţara Minunilor - transformată într-un serial sexy

de Răzvan Boboc în 7 Aug 2009
Alice în Ţara Minunilor - transformată într-un serial sexy

După ştirea de ieri conform căreia Scufiţa Roşie va sta la baza unui film horror, astăzi aflăm că şi celebra carte a lui Lewis Caroll, Alice în Ţara Minunilor, va fi supusă unei ecranizări mai altfel. Scenaristul şi regizorul britanic Nick Willing va realiza un serial TV cu accente sexy, care va fi difuzat în decembrie de canalul SyFy (fostul Sci Fi Channel), anunţă Telegraph.co.uk.

Tânăra Caterina Scorsone va interpreta rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Tim Curry şi Kathy Bates.

În noua variantă a poveştii, personajul principal, Alice Hamilton, este o tânără independentă de 20 de ani, care trăieşte într-un oraş cu zgârâie-nori şi cazinouri condus de Regina de Cupă, interpretată de Kathy Bates. Păsările flamingo din povestea lui Caroll sunt înlocuite cu motociclete şi avioane.

“Serialul nostru este foarte diferit de adaptările fidele ale cărţii Alice in Wonderland. Am adăugat o puternică poveste de dragoste”, a declarat regizorul.

Serialul va apărea pe micile ecrane cu câteva luni înainte de lansarea în cinematografe a filmului realizat de Tim Burton, Alice in Wonderland.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 7 august 2009 00:42
wow ce porcarie :| ... Wonderland este un univers extrem de complex,si nu orice regizor poate sa redea acel creepy felling de... "sunt prizonier in mintea unui nebun ? ".Pasarile alea flmingo aveau rolul lor,nu trebuia sa se gaseasca un destept sa le inlocuiasca cu avioane si tractorase.Cat despre ideea cu povestea de dragoste...eu i-as recomanda regizorului sa isi dea 2 palme,sa faca un dus rece si sa schimbe meseria !
Satana_cu_Cioc pe 7 august 2009 08:55
WTF? Astia chiar nu au ce face? Faceti d**** inca un sezon, 5 din FARSCAPE
FarkaS pe 7 august 2009 10:38
In goana astora dupa bani se pierde esenta povestii. Scenaristii chiar au plecat in vacanta psihica?!
TAMARAINSA pe 7 august 2009 13:08
Un profesor de matematici spune niste povesti lui Alice.Eu am predat aceasta poveste elevilor si simteam ca este pentru adulti.Dar cum eram cam 'infantila' cum spunea o amica pe care o consideram o mastera ca eram pe vremea ceausista, am preferat scrierile lui Creanga.Numai ca sunt ploiesteanca si ...am ajuns la Caragiale.Intrun labirint al educatiei se ajunge la cul de sac.Polanski este un povestitor din Wonderland? Dar Alice nu este ...copila ratacita in tranzitie spre ...Big Brother?
Wonka pe 7 august 2009 21:18
Ce prostie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells