Actori noi şi prima imagine pentru Man on a Ledge

de Cristina Grigore în 2 Nov 2010
Actori noi şi prima imagine pentru Man on a Ledge

Weekend-ul trecut au început filmările la Man on a Ledge, anunţă site-ul Comingsoon.net, noul film al lui Sam Worthington în care acesta joacă rolul unui fost poliţist ce ameninţă că se sinucide aruncându-se de la înălţime. Pe măsură ce negociatorul poliţiei din New York, interpretat de Elizabeth Banks, încearcă să-l convingă să coboare, devine evident că totul nu e decât o diversiune pentru ca fratele lui Worthington, interpretat de Jamie Bell, să dea o spargere la un magazin de bijuterii aflat în apropiere.

Conform aceluiaşi site, de la care avem şi prima imagine de pe platouri, lui Edward Burns, Anthony Mackie şi Génesis Rodríguez li s-a alăturat în distribuţie şi actorul Ed Harris, în rolul unui „puternic şi misterios om de afaceri”. Includerea lui Harris nu poate decât să ne bucure, având în vedere că acesta are darul de a da greutate oricărui film, chiar dacă rolul său este secundar.

Filmul, descris de producătorul Lorenzo di Bonaventura drept „un thriller de suspans incredibil”, este regizat de Asger Leth (care a mai realizat doar documentarul Ghosts of Cité Soleil) şi va avea premiera în 2012.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
fanfirth pe 3 noiembrie 2010 12:32
Ce interesant...Au dezvaluit partea cea mai palpitanta , intorsatura scenariului ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells