39 de melodii, în cursa pentru nominalizările la Oscar

de Cristina Grigore în 20 Dec 2011
39 de melodii, în cursa pentru nominalizările la Oscar

Academia Americană de Film a anunţat ieri lista celor 39 de cântece ce vor concura în cea de-a 84-a ediţie a premiilor Oscar la categoria „Cea mai bună melodie originală”, scrie Deadline.

Aprecierea membrilor ramurii muzicale a Academiei se va face în strânsă legătură cu secvenţa din film în care apare piesa muzicală, acest lucru urmând să aibă loc în luna ianuarie 2012, când se vor anunţa şi nominalizaţii.

Printre "concurente" se află trei dintre melodiile ce vor putea fi auzite în The Muppets, Star Spangled Man, scrisă de Alan Menken pentru Captain America: The First Avenger, antrenantele Hot Wings, Let me Take You to Rio şi Real in Rio din animaţia lui Carlos Saldanha şi Gathering Stories din We Bought a Zoofilmul va debuta în ianuarie şi pe ecranele din România – piesă la a cărei compoziţie a participat şi regizorul Cameron Crowe.

Iată lista completă a pieselor, alături de filmele în care apar.





Părerea ta

Spune-ţi părerea
HarryCineastul5 pe 20 decembrie 2011 09:09
Bine ca au pus si Lily's Theme din Deathly Hallows Part 2. Urasc acadermia......
AeroX pe 20 decembrie 2011 15:50
Lily's Theme(construita deasupra temei Hedwig) nu se incadreaza la categoria asta...tot la Best Original Score intra...si sper sa primeasca o nominalizare pentru categoria aia, caci e cel mai complex proiect al lui Alexandre Desplat din cariera lui de compozitor...desi parca vad ca el va fi sigur nominalizat, dar nu pt. DH part 2...nu m-ar mira la cat de trogloditi sunt astia de la Academie.
Mirabela_Pruna pe 22 decembrie 2011 14:51
"Man or Muppet" e genial :)) Pt cine nu stie: http://www.imdb.com/video/imdb/vi1248828953/
alex_il_fenomeno pe 23 decembrie 2011 18:37
si aici pare o lupta acerba .
dooiitt_tube pe 7 iulie 2017 12:27
Găsiți rochia de mireasa răsfoind Mii de visele tale în populare stiluri de rochii. Print galerie rochie de mireasa, puteți căuta și vizualiza o linie de, minge rochie, sirenă, și rochii de mireasa tecii. Pentru mai multe detalii ...
Vă rugăm să accesați Rakhi Imagini

dooiitt_tube pe 7 iulie 2017 12:29
Găsiți rochia de mireasa răsfoind Mii de visele tale în populare stiluri de rochii. Print galerie rochie de mireasa, puteți căuta și vizualiza o linie de, minge rochie, sirenă, și rochii de mireasa tecii. Pentru mai multe detalii ...
Vă rugăm să accesați http://www.dooiitt.com/beautiful-relationship-rakhi-images/ Rakhi Imagini

dooiitt_tube pe 18 iulie 2017 12:48
India sărbătorește Ziua Independenței 70 la 15 august 2017, cetățenii săi se bucură sărbătorește un alt fel de libertate - libertatea de a călători, a explora și relaxați-vă. Toți cetățenii indieni sunt inviorat pentru un weekend lung mult așteptată în timpul Ziua Independenței.
Vă rugăm să vizitați Ziua Independenței

priyanshu_beautique pe 18 iulie 2017 14:18
Janmashtami este unul dintre cele mai populare festivaluri din India celebrat în toată țara, cu o mare bucurie și zel, pentru a comemora nașterea Domnului Krishna.for mai multe ..
Vizita Plz: - Janmashtami

priyanshu_beautique pe 18 iulie 2017 14:23
Shri Krishna Janmashtami este festivalul hindus sarbatorit in fiecare an pe Kishna Paksh ashtami din luna Bhadrapada, conform calendarului hindus. Ziua este, de asemenea, cunoscută sub numele de gokulashtami, saatam aatham, rohiniashtami etc. Janmashtami este sărbătoarea nașterii Domnului Krishna, care a fost al optulea avatar al Domnului Vișnu.
pentru mai mult
Vizita Plz: - Janmashtami 2017

siya_fashion pe 20 iulie 2017 11:45
Chiar și în lumea de astăzi de mare viteză, lumea pare să se ocupe de o viteză lentă de internet.
Există câteva lucruri mici dar eficiente pe care le puteți face.
Consultați sfaturile mele despre cum să vă măriți viteza de internet Reliance Jio.
Creșterea vitezei Jio

priyanshu_beautique pe 24 iulie 2017 08:36
Janmashtami, cunoscut, de asemenea, în mod diferit ca "Gokulashtami" sau "Gupt Vrindavan", ocazia sacră dedicată inonului Domnului Krișna marchează aniversarea sa de naștere și a fost observată de secole în India, nu numai de hinduși, ci de mulți membri ai altor comunități religioase. Pentru mai mult..
Plz vizitați: - Krishna Janmashtami

priyanshu_beautique pe 24 iulie 2017 08:39
Pe Janmashtami, o mulțime de adepții lui Krishna observă o rapidă pentru toată ziua și noaptea, i se închine și să asculte poveștile lui, recita imnuri din Gita, cântă cântece devoționale, și cântă mantrele. Cântec și dans marchează celebrarea cu această ocazie festivă.
Plz accesați: - Krishna Janmashtami 2017

priyanshu_beautique pe 24 iulie 2017 13:24
Informații despre sărbătorirea Festivalului Rakshabandhan din India. Se spune despre Istoria și obiceiurile de a sărbători Rakshabandhan în India.for mai multe ..
Plz vizitați: - Raksha Bandhan Images

priyanshu_beautique pe 24 iulie 2017 13:29
Rakshabandhan "sau" cravată de protecție "este un festival foarte pios al Indiei, care a funcționat de-a lungul veacurilor. Acest festival ne ajută să cultivăm legăturile familiale și îndatoririle noastre morale față de cele apropiate.
Vizita Plz: dorințele Rakhi

priya_beautique pe 24 iulie 2017 16:08
în articolul nostru Tomorrowland 2017 în clebration acestui festival legate de toate informațiile furnizate.
Putem oferi, de asemenea Tomorrowland 2017 Live.
Pentru mai multe ....
Plz accesați: - Tomorrowland 2017 live

priyanshu_beautique pe 31 iulie 2017 12:09
Friends are so unique and special that there is a special day set aside as Friendship's Day for it. On this day, friends value their friendship with others in more ways than one.
Plz visit:- Friendship Day
A gift should always be chosen with care, specially if its for a friend to present him or her of Friendship Day. The gift should be chosen keeping in mind your friends tastes and preferences.
Plz visit:- Friendship Day Wishes

priyanshu_beautique pe 1 august 2017 10:16
Ziua de prietenie este o ocazie excelentă de a încerca câteva rețete inovatoare și de a aduce condimente pe platou. Este fără îndoială o mare bucurie care împărtășește o mușcătură cu prietenii dvs. în această zi.
Plz vizitați: - Ziua prieteniei 2017
Ziua prieteniei este o zi în care prietenii se pot bucura, împărtășesc între ei grija și afecțiunea. Ziua are loc în prima duminică a lunii august în fiecare an și este sărbătorită în întreaga lume.
Plz vizitați: - Citate despre Ziua Prieteniei

priyanshu_beautique pe 1 august 2017 15:44
Prietenia înseamnă legătura. Este vorba despre reciprocarea îngrijirii pe care o primești de la o persoană și în același timp cu respectarea vederii celeilalte persoane. Un prieten nu te judecă după avere sau poziție, el sau ea este acolo cu tine în timpul vremii proaste. Pentru mai multe ..
Plz vizitați: - SMS-ul zilei de prietenie
Utilizați citate de prietenie în cărțile dvs. pentru a le trimite prietenilor în ziua prieteniei. Lăsați-i să știe cât de mult înseamnă ei și cât de mult îi prețuiești prietenia. Pentru mai multe ..
Plz vizitați: - Starea Zilei Prieteniei

priyanshu_beautique pe 2 august 2017 13:59
Prietenii sunt atât de unici și deosebiți încât există o zi specială care este pusă deoparte ca Ziua Prieteniei pentru ea. În această zi, prietenii își prețuiesc prietenia cu ceilalți în mai multe moduri decât unul.
Plz vizitați: - Mesaje de Ziua Prieteniei

siya_patel pe 4 august 2017 15:06
Rakhi este festivalul tradițional indian în cazul în care o soră șnururi Rakhi în jurul valorii de încheietura mâinii fratelui ei.
Ca multe alte festivaluri indiene, și aceasta este o ocazie oferindu-cadou atunci când fratele și surorile schimb semn lor de dragoste.
Există mai multe citate sunt disponibile pentru frate în articolul nostru ......
Pentru mai multe ....
Plz accesați: - Raksha Bandhan Citate

siya_patel pe 4 august 2017 15:11
Rakhi este festivalul tradițional indian în cazul în care o soră șnururi Rakhi în jurul valorii de încheietura mâinii fratelui ei.
Ca multe alte festivaluri indiene, și aceasta este o ocazie oferindu-cadou atunci când fratele și surorile schimb semn lor de dragoste.
Există mai multe citate sunt disponibile pentru frate în articolul nostru ......
Pentru mai multe ....
Plz accesați: - Raksha Bandhan Imagini

siya_patel pe 9 august 2017 12:03
Designer Kurti este, probabil, dorința de fiecare fată singură în această lume pentru a arata uimitor in ziua nuntii ei.
Este cu siguranță important ca mireasa trebuie sa fie vedeta show.The femeia cea mai frumoasă nuntă la locul de desfășurare.
În India, Kurti sunt alegerea cea mai evidentă pentru brides.There sunt multe designer de Kurti în site-ul nostru ...
Pentru mai multe detalii ...
Plz accesați: - Kurti

priyanshu_beautique pe 22 august 2017 09:33
The saree is an integral part of Indian tradition and culture and its origin dates back to the Indus valley civilization. Although originated as a simple piece of cloth that is to be wrapped around the body, today it has several modified forms
Plz visit:- Sarees
Bridal sarees are most demanded clothing item in India at wedding ceremonies. Sarees are widely worn by Indian women as these are the only traditional clothing items which are still popular.
Plz visit:- Bridal Sarees

tiyapatel pe 29 august 2017 11:40
Designerul de designer Lahenga este probabil dorința fiecărei fete din lume să arate uimitoare în ziua nunții ei.
Este cu siguranță important ca mireasa să fie steaua spectacolului. Femeia cea mai frumoasă la locul nunții.
În India, designerul Lahenga este alegerea cea mai evidentă pentru mirese. Există mulți designeri Lahenga designer în site-ul nostru ...
Pentru mai mult...
Plz vizita: - Designer Lahenga

siya_patel pe 13 septembrie 2017 09:43
Our Collection is Best Designer Saree Lehenga, Gown ,Salwar Kameez etc...
For more...
Kurti
Designer Kurti
Wedding Dresss
Punjabi Suit
Diwali,Christmas,New year for Collection....
Happy Diwali Status
Merry Christmas Status
Happy New Year 2018 Status

Sarees
Gown
Brindal Lehenga



The most beautiful woman at the venue.
In India Kurtis is are the most obvious choice for the brides.There are many designer Kurtis in our site...
We have New Massive Collection For Here....
Lehenga
Sarees
Gown
Brindal Lehenga
Pakistani Dress
Designer Sarees
Wedding Lehenga
Salwar Kameez
Salwar Suit
Anarkali Suit
Anarkali Dress
Punjabi Dress
Wedding Saree
Lehenga Choli
Ghagra Choli
Silk Saree
Ladie Suit
Indian Saree
Designer Dress
Brindal Dresses
Designer Kurtis
Kurtis
Designer Kurtis
Wedding Dress
Punjabi Suits

We Have Lovely and Beautiful Salwar Suit Saree, Gown And Many More…
We Have Some For You In Your Budget For more…
Plz visit:
Lehenga
Saree
Gown
Brindal Lehenga
Pakistani Dress
Designer Saree
Wedding Lehenga
Salwar Kameez
Salwar Suit
Anarkali Suit


Fancy designer wear like that saree,salwar suit,Kurtis our website and reasonable price More…
We Have Some For You In Your Budget For more…
Anarkali Dress
Punjabi Dress
Wedding Saree
Lehenga Choli
Ghagra Choli
Silk Saree
Ladies Suit
Indian Saree
Designer Dress
Brindal Dress

siya_patel pe 16 septembrie 2017 16:16
kingsman: the golden circle full movie 2017 online
kingsman: the golden circle full movie youtube

riyafashion pe 14 decembrie 2017 07:00
You can buy from our large and diverse collection of salwar kameez, party wear suits, bollywood collection, cotton kurtis, Anarkali suits,Bollywood saree and many other products.....
We Have Some For You In Your Budget....
For more…
Plz Visit : Wedding Saree

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells