2007 - un an dezastruos pentru Lindsay Lohan

de Razvan Boboc în 2 Ian 2008
2007 - un an dezastruos pentru Lindsay Lohan

Dupa incercari nenumarate de a-si redresa imaginea in urma scandalurilor numeroase cu sex, alcool si dezintoxicari, la final de an verdictul criticilor a fost crud. 2007 a fost cel mai prost an din cariera actritei americane Lindsay Lohan. Ea a fost fruntasa la categoriile “cele mai proaste” ale unui sondaj realizat de AOL la care au participat 3,8 milioane de cinefili.

Prestatia vedetei din pelicula horror "I Know Who Killed Me", in care interpreteaza rolul unei femei urmarite de un asasin sadic, a fost catalogata drept jalnica. Filmul "Georgia Rule”, o alta productie in care a aparut Lohan in 2007, se afla intr-un alt clasament al celor mai proaste filme. Pelicula a iesit pe locul doi la categoria "Regrete dupa cei 10 dolari cheltuiti pe bilet".

Lindsay Lohan a facut in 2007 colectie de vicii. Starul avea probleme cu alcoolul si drogurile, mai nou este dependenta si de sex. Acest lucru a fost confirmat de personalul clinicii de reabilitare „Cirque Lodge”, unde Lindsay si-a petrecut vara. Se pare ca tanara actrita are vise si fantezii erotice cu fostii iubiti. Lohan isi doreste cu orice pret sa scape de reputatia pe care a dobandit-o in urma numeroaselor sale escapade. Ea crede ca un premiu Oscar ar ajuta-o foarte mult si ar demonstra ca este o actrita foarte buna. Se pare ca nu va reusi prea curand…

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells