Spider-Man: Across the Spider-Verse

(2023)

Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului

Poster Spider-Man: Across the Spider-Verse Postere Spider-Man: Across the Spider-Verse

Sinopsis Spider-Man: Across the Spider-Verse

Mai mult
Spider-Man: Across the Spider-Verse SUB

Miles se aliază cu Gwen Stacy, este catapultat prin multi-vers și descoperă o întreagă echipă de Oameni Păianjen, de la Peter Parker și Miguel O'Hara la Spider-Woman și Spider-Punk. Dar și provocările le depășesc așteptările: acum se înfruntă cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată. Dincolo însă de asemănările și deosebirile cu ceilalți Oameni Păianjeni, Miles trebuie să-și redefinească rolul de erou urban și să-și găsească propria cale pentru a-și salva apropiații;…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.6
Vezi pe Hbo Max
O nominalizare Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile
Shameik Moore Shameik Moore Miles Morales (voce) Hailee Steinfeld Hailee Steinfeld Gwen Stacy (voce) Issa Rae Issa Rae Jessica Drew (voce)
Oscar Isaac Oscar Isaac Miguel O'Hara (voce) Jake Johnson Jake Johnson Peter B. Parker (voce) Jason Schwartzman Jason Schwartzman Jonathan Ohnn / The Spot (voce)
Rachel Dratch Rachel Dratch director (voce) Lauren Luna Vélez Lauren Luna Vélez Rio Morales (voce) Daniel Kaluuya Daniel Kaluuya Hobart 'Hobie' Brown / Spider-Punk (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Spider-Man: Into the Spider-Verse 2
  • Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One

Produs de

Sony Pictures Animation

Distribuitorul international

Sony Pictures Releasing

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Box office Spider-Man: Across the Spider-Verse

Weekend premieră (29.05.2023)
  • Loc 1
  • Spectatori 56.411
  • Încasări (RON) 1.312.838,00
Total
  • Spectatori 198.518
  • Încasări (RON) 4.408.592,00
  • Încasări (USD) 964.405,90

Părerea criticului

StefanDo pe 31 Mai 2023 14:54
În 2018, Spider-Man: Into the Spider-Verse lua lumea întreagă pe nepregătite, devenind un succes de casă şi de critică şi, în 2019, prima animaţie non-Disney/Pixar care câştiga Oscarul pentru Animaţie în mai bine de un deceniu. Iată că cinci ani mai târziu îl reîntâlnim pe Miles Morales (Shameik Moore) la câteva luni după deznodământul primului film. Puştiul face ce ştie mai bine: se luptă cu răufăcătorii din cartier şi curând un inamic redutabil îl va catapulta din nou prin multivers.

Marele atu al filmului este, fără îndoială, aspectul. Filmul regizat de Joaquim Dos Santos, Kemp Powers şi Justin K. Thompson foloseşte o armată de specialişti în diverse tehnici de animaţie pentru a aduce pe ecran un uimitor şi ritmat spectacol stroboscopic, care pentru unii spectatori va invita chiar şi la o a doua vizionare. Pentru o referinţă… citeşte

3 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
vamp_cupcake pe 06 Aprilie 2023 00:39
O altă mizerie Woke menită să îndoctrineze mințile tinere. Fiți cu băgare de seamă căci filmul este plin de mesaje subliminale (steaguri trans ici și colo, mesaje precum “protejați copii transexuali”. Să vă fie rușine pentru acest genocid mental.
8 13
GeorgeWazHere pe 31 mai 2023 23:42
Eu nu inteleg, se da ceva gratis daca lasati comentarii de genul? E vreun numar magic la care vreti sa ajungeti?
OrezuCucurez pe 22 iunie 2023 18:43
Sa fiu sincer, mie mi se par chestii de genul dezgustatoare. Si stiu ca sunt doar cateva secunde ascunse pe fundal steagurile trans, dar ma ingrijoreaza ca acesta este doar inceputul. Si nu are legatura cu ce tabara esti: un copil nu este destul de matur pentru a lua decizii, mai ales sa decida sa se injecteze cu hormoni si alte chestii de genul,yuck. Pacat, ca de obicei sunt entuziasmat pentru filmele Spider-Man. Si chiar si filmul asta nu arataa asa rau. Dar e 2023, si trebuie sa fim progresivi si bla bla bla, si usor usor Hollywood ul o sa se sinucida. Cam deja o fac. Filme cum ar fi Lightyear sau Strange World au fost, cum as spune. refuzate de familiile din jurul lumii
AgeofAverage pe 02 Iunie 2023 00:03
Cel mai bun film din ultima vreme
Am mers la el pentru fiul meu de 7 ani, dar am ramas uimit de arta cinematografica creata de producatorii filmului.
E un spectacol vizual, sustinut de o poveste creata cu inteligenta si umor, dar si o atentie uimitoare la detalii. Coloana sonora a sustinut povestea intr-un mod maiestuos. Jos palaria!
Merita vazut si apreciat pentru tot ce ofera.
Un film de nota 10 atat pentru copii, adolescenti, cat pentru si adulti.

7 1
Katakuna pe 03 Iunie 2023 14:52
Am fost ieri la premieră.
Filmul a fost pur și simplu WOW.
•Animația, una extrem de bună și de o calitate superioară.
•Povestea, un film cu o poveste foarte bună, o combinație foarte bună între: Umor,Seriozitate și Aventură.
•Personajele, au fost foarte bine scrise, plus că noi personaje importante își fac apariția.

Un film de nota 10 și abia aștept continuare care se va lansa anul viitor în martie.

7 2
user-642f238aac1e5 pe 06 Aprilie 2023 23:00
vamp_cupcake singurul genocid mental ii atunci cand iti deschizi tu gura
7 5
AndyStoica pe 3 iunie 2023 23:19
Alt user inexistent. Ce bine că v-ați dat singuri delete, dar nu m-aș mira să aveți multiple conturi de pe care să acționați. Așa fac psihopații. :))))))))))))
alucard3000 pe 26 octombrie 2023 05:56
cupcake=snowflake
user-6430fbb3197fa pe 08 Aprilie 2023 08:32
vamp_cupcake daca faptul ca intr-o scena de 5 secunde este un steag menit sa faca o minoritate cu care nu ai nimic de a face sa se simta acceptata strica perceptia ta asupra filmului este efectiv doar problema ta cauzata de transfobia de care dai dovada.
te plangi ca un copil de 5 ani. maturizeaza-te dracu odata

7 6
AndyStoica pe 3 iunie 2023 23:17
User inexistent. Curios. V-ați dat singuri delete. :))))))))))))))
Luca_Rusu1 pe 02 Iunie 2023 21:11
Filmul este de nota 10 fara indoiala. Ce au facut cei de la Marvel cu actiunea si efectele speciale este ceva deosebit. Recomand pentru toate varstele!
5 1
AndyStoica pe 03 Iunie 2023 23:16
Să crape de ciudă curcubelizații!
O mizerie propagandistică pentru analfabeți funcționali și sodomiți. Oamenii cu coloană vertebrală nu au ce să caute la gunoiul ăsta. Aștept comentariile din partea putorilor progresiste. Vreau să râd copios pe seama prostiei lor.
4 10
alucard3000 pe 26 octombrie 2023 05:57
bigot si homofob imputit
6Patronul9 pe 04 Iunie 2023 10:11
O alta animatie reusita de la Sony. Nu e un film perfect dar mi se pare mult mai bun decat ce au scos Marvel Studios in ultimii cativa ani. Nu stiu daca e cu mult mai bun decat primul cum am auzit de la altii dar cu siguranta il egaleaza cel putin. Un film cu suflet. Mergeti sa-l vedeti in familie,merita!
3 0
Phantom_sub pe 02 Iunie 2023 22:26
Clar de cinem
Am fost la Across The Spider-Verse: din punctul de vedere al animației e superb de la un capăt la celălalt, stabilesc multe etaloane inovative, o adevărată operă de artă, multe surprize chiar de la începutul filmului, cameouri. Dezvoltarea personajelor este foarte bine realizată. Acum, puncte slabe: deși este bună introducerea, eu nu am rezonat cu ea și nici cu muzica. Lucrurile cu adevărat interesante încep după 20-30 de minute. Povestea este mult prea încărcată, prea ambițioasă din punctul meu de vedere, firul narativ nu curge lin și simți trecerea timpului. Mai sunt și unele “pauze” pentru efectul dramatic, dar nu lipește bine povestea. Per total mi-a plăcut. Dar primul film îl întrece pe ăsta, din punctul de vedere al consistenței poveștii.
3 0
OrezuCucurez pe 08 Iunie 2023 11:28
Știu că trăim într-o eră plină de black-washing: Cleopatra negresă, Ariel negresă, Regina Charlotte negresă, etc. Dar nu e cazul pentru seria de filme Spiderverse. Miles Morales, protagonistul acestui film, nu este același Peter Parker, negru doar de dragul de a fi negru. Nu este un race swap! El este doar unul dintre mulții Oameni-Păianjeni. Gwen Stacy, Mayday Parker, Mary Jane, Jessica Drew, Pavitr Prabhakar, Kaine Parker, Anya Corazon, Miguel O'Hara și alte personaje cu zeci de ani vechime și cu povesti autentice continuă. Toate aceste personaje, ce sunt de etnii diferite, nu sunt înlocuitorii lui Peter Parker, dar mai degrabă, personaje unice, alternative. Filmul acesta, de exemplu, se focusează pe Miles Morales: părinții lui sunt in viață, unchiul lui este un răufăcător, este bun prieten,dar și aliatul lui Spider-Man. Înțeleg dacă nu îți place filmul,… citeşte
3 4
OrezuCucurez pe 22 iunie 2023 17:40
am clarifiat niste chestii si imi iau dislike :))))
user-648f23651e54a pe 18 Iunie 2023 18:45
Nu îmi vine să cred cât de ușor se pot ofensa oamenii. Miles este un personaj comolet diferit de Peter încă din comicuri. E un personaj de culoare care a fost așa de la început, naiba să vă mai înțeleagă, cred că voi vreți doar albi peste tot. Dacă știi că o să te enervezi de ce naiba mai mergi la film? Și poveste cu steagul trans, e un detaliu atât de insignifiant că nici nu l-am observat în film, și vă garantez că nici copii din sală nu au făcut-o, deci nu mai faceți atâta tam-tam, maturizați-vă. Cât despre film este fantastic, e mai neconvențional comparativ cu primul dar personal mi-a plăcut mai mult, a ascuns foarte bine structura clasică de 3 acte, animația a fost incredibilă, nu credeam că poate deveni mai bună dar am fost foarte plăcut surprinsă, cliffhangerul de la final a fost un risc dar cred că a meritat, deși aș fi preferat să… citeşte
2 1
Costirik pe 09 August 2023 21:06
Tot respectul pentru munca acestor oameni, e o animatie absolut geniala la fel ca prima parte.In rest, rasistii latra lumea merge mai departe. Sanatate!
1 0
smaz pe 13 Iunie 2023 20:37
woke bulshit
Spider Man black? pai e de ajuns sa dau 1 stea dintr-una. o mizerie de film, poti judeca dupa coperta.
1 5
user-6488bed9775bb pe 13 Iunie 2023 22:10
O prostie , sa nu va duceți copii la așa ceva și dacă nu aveți copii sunteți ridicoli sa mergeți la un film ca asta …
1 6
RusOvidiu pe 09 Iunie 2023 11:07
:)
Daca nu te deranjeaza sa fii indoctrinat si bombardat cu mesaje subliminale cu tenta lgbtq atunci filmul e de 10, daca te deranjeaza lucrurile astea si intelegi lupta care se da acum in USA prin unele state de a opri doctorii macelari si unii parinti cu probleme mintale de a ii opri in a abuza de niste copii complet nevinovati si usor influentabili atunci te va deranja. Din pacate la noi in tara inca nu exista problema asta asa ca 99,9% din parinti nu stiu asta si nu sunt alerti. Dar ce face hollywoodul acum ne va afecta in viitor pe toti cand noua generatie va fi bine indoctrinata. Despre asta este vorba cu steagul aruncat in film cu protejati copiii trans. Sunt de acord partial, ca copiii ar trebui sa fie protejati de aceasta ideologie care distruge vieti, familii si mai important de doctorii macelari care se cred doctori. Parinti fiti mai alerti sau daca nu puteti spune nu copiilor… citeşte
1 6
Mishu25 pe 9 iunie 2023 15:18
Ai spus de 2 ori 'doctorii măcelari' ..într-un comentariu la Spider man!!! Tu ești îndoctrinat cu chestii mult mai rele decât ce te sperie aiurea în filmul ăsta
bloodthirst pe 26 august 2023 06:56
Mishule, tu mai mult critici comentariile decat filmele. Esti o persoana foarte negativa care nu stie ce vrea.

Spune-ţi părerea despre Spider-Man: Across the Spider-Verse

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Spider-Man: Across the Spider-Verse
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells