Spider-Man: Across The Spider-Verse marchează unul dintre cele mai de succes debuturi ale lui 2023

de Gloria Sauciuc în 5 Iun 2023
Box Office de Weekend: Spider-Man: Across The Spider-Verse câştigă 120 de milioane de dolari

Spider-Man: Across the Spider-Verse a ocupat locul 1 la box-office în acest weekend, câştigând 120,5 milioane de dolari din vânzările de bilete şi clasându-se, totodată, ca cea de-a doua premieră a anului ca volum de vânzări la debutul în cinema, a comunicat - duminică - Sony Pictures Entertainment.

Animaţia din universul Spider-Man a avut un prim weekend cu încasări sub nivelul celor ale lui The Super Mario Bros. Movie, ce a câştigat 146,4 milioane de dolari în Statele Unite la premiera de acum două luni, aşa cum relatează Box Office Mojo.

Pe lângă încasările pe piaţa americană, Spider-Man: Across the Spider-Verse a adus încasări de 88,5 milioane de dolari pe pieţele internaţionale, până la un total de 208,6 milioane de dolari, aşa cum declară Sony Entertainment.

Spider-Man: Across the Spider-Verse a avut cel mai mare public în China (cu 17,3 milioane de dolari în vânzări), în Mexic (cu 11,6 milioane de dolari în vânzări) şi în Anglia (cu 11,5 milioane de dolari în vânzări).

Spider- Man: Across the Spider-Verse a avut cele mai mari încasări la debut din toate timpurile pentru studiourile Sony. Şi a câştigat de aproape de trei ori mai mult faţă de prequel-ul său, Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018), scrie Forbes.

Cel mai de succes film din seria Spider-Man rămâne filmul live-action din 2021, Spider-Man: No Way Home, care a câştigat 260,1 milioane de dolari în primul weekend de rulare, înainte să câştige un total de 804,8 milioane de dolari numai în sălile din Statele Unite. Filmul vine la cinci ani după ce primul Spider-Man animat a avut premiera. Shameik Moore şi Hailee Steinfeld dau voce personajelor principale, Miles şi Gwen. Brian Tyree Henry, Issa Rae, Oscar Isaac, Daniel Kaluuya şi Jason Schwartzman completează distirbuţia de voce. Filmul are un rating de 95% pe Rotten Tomatoes, şi un scor la public de 96%.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Across the Spider-Verse, The Super Mario Bros. Movie, Shameik Moore, Hailee Steinfeld

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells