Producătorii Spider-Man: Across the Spider-Verse susţin că un film live-action cu Miles Morales este în pregătire

de Gloria Sauciuc în 5 Iun 2023
Cu un întreg multivers la dispoziţie, Sony nu îi va permite pre curând lui Spider-Man să îşi pună în cui pânza de paianjen

În puţin peste un deceniu, Miles Morales a devenit unul dintre cele mai îndrăgite şi mai populare personaje din Universul Marvel. Creat în 2011, a devenit repede un favorit al fanilor, câştigându- şi propriul film în forma lui Spider-Man: Into the Spider-Verse din 2018. Acum, el a revenit pe marele ecran cu Across the Spider-Verse, care a primit recenzii elogioase din partea criticilor, asemenea predecesorului său de Oscar. Şi, se pare, Sony nu are planuri să lase personajul pe plan secundar, scrie Looper. Acesta va reveni tot ca film de animaţie, odată cu Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, ce va ajunge în sălile de cinema pe 29 martie 2024. Dar, se pare, Sony este interesat să îl readucă pe Miles şi în formă live-action, notează Looper.

La gala Across the Spider-Verse din 30 mai, producătoarea Amy Pascal a fost întrebată despre potenţialul pentru un film cu Spider-Woman dar şi despre un proiect separat live-action cu Miles. Pascal a răspuns cu entuziasm: „Veţi avea parte de toate”, fără a intra în detalii, dar - în orice caz - este o veste bună pentru fani. Este, așadar, momentul lui Miles Morales!

Un film live-action cu Miles Morales este, evident, o idee interesantă, fie că e vorba de un capitol din Marvel Cinematic Universe sau despre ceva separat sub egida Sony. Miles a fost deja anunţat în cadrul MCU odată cu venirea lui Aaron Davis (Donald Glover), în Spider-Man: Homecoming. Există chiar şi o scenă, scoasă din film, în care Aaron îl sună pe Miles pentru a-i spune că nu va reuşi să ajungă la o petrecere pentru că Spidey l-a legat de o maşină cu pânza de păianjen. De atunci a trecut ceva timp, ceea ce înseamnă că un Miles adolescent poate apărea în MCU în acest moment.

Totuşi, nu doar un live-action cu Miles Morales este în pregătire. Amy Pascal a fost întrebată şi despre un film cu o Spider-Woman, şi se pare că Sony ar fi interesat şi de asta. Producătorul Avi Arad a susţinut propunerea, declarând că un film cu Spider-Woman ar putea veni „mai repede decât vă aşteptaţi”. Pascal a mai anunţat un al patrulea film Spider-Man marca MCU cu Tom Holland, desi totul se va amâna, cel puțin până la finalizarea grevei scenariştilor.

Producătoarea a declarat: „Suntem în plin proces, dar este şi greva scenariştilor, şi nimeni nu lucrează în timpul grevei. O susţinem cu toţii şi -atunci când se va obţine un rezulta - vom începe.” Aceasta vine în completarea unei serii de proiecte colaterale universului Spiderman aflat în dezvoltare, printre care Kraven the Hunter şi Madame Web. Cu un întreg multivers la dispoziţie, Sony nu îi va permite lui Spider-Man să îşi mai pună în cui pânza de paianjen.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Into the Spider-Verse, Madame Web, Kraven the Hunter, Spider-Man: Across the Spider-Verse

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells