Viaţa lui Lindsay Lohan, subiect de film

de Cristina Grigore în 28 Dec 2010
Viaţa lui Lindsay Lohan, subiect de film

O idee a scenaristului si actorului Charles Casillo, Dogs in Pocketbooks, este inspirată din viata tinerei actrite Lindsay Lohan, a carei cariera a fost întrerupta de divesele scandaluri legate de consumul excesiv de droguri si alcool.

Filmul si-a gasit deja actrita din rolul principal în persoana Lydiei Hearst, un fotomodel în vârsta de 26 de ani. Hearst a avut o aparitie în serialul Gossip Girl si alte câteva filme, dar nimic semnificativ. Conform afirmatiilor lui Casillo, ea este însa unul din putinele fotomodele care pot interpreta bine un rol, si a întrecut multe alte actrite care si-au dorit această partitură. Si Joan Collins s-a alaturat productiei, ea urmând sa joace rolul unui agent de film.

Heart este, la fel ca Lohan, o persoana cunoscuta, nepoata magnatului de presa William Randolph Hearst, a carui avere urmeaza sa o mosteneasca. Lindsay va avea, asadar, o înlocuitoare pe masura, însa filmul (care va fi probabil unul de televiziune), o satira a vietii zbuciumate a vedetelor, nu va fi axat doar pe personajul lui Lohan, ci si pe oamenii din jurul ei, pe obsesia generala a celebritatii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu pe 28 decembrie 2010 13:20
un film cu mult sexxx :))))
Delua pe 28 decembrie 2010 16:40
Are doar 24 de ani! Ce film sa faci despre viata uneia care in tot acest timp n-a facut decat sa isi puna viata in limita dintre viata si moarte? De asta tine toata viata ei...
doinarac pe 28 decembrie 2010 23:07
Tocmai fiind tinara, poate un astfel de film "nu faceti ca ea" este util pentru altii care ii pot calca pe urme ...
alex_il_fenomeno pe 29 decembrie 2010 19:27
S-ar putea ca Lindsay Lohan sa se regaseasca in multe scene din film :))
tanea_97 pe 26 aprilie 2011 16:28
noi spunem de rau dar insa o persoana ea exemplu si de la membrii de familie dupa cite stiu e un condamnat deci nu a avut un exemplu prea bun_chiar a compus un cintec despre tatal ei http://www.youtube.com/watch?v=1yJqDTSufBE

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells