Vezi teaser-trailerul celui de-al doilea episod Hannibal!

de Cinemagia in 12 Apr 2013

 

Used for captioning.

Află care este cel de-al doilea caz pe care înzestratul psiholog criminalist Will Graham îl dezleagă cu ajutorul lui Hannibal Lecter!

Relaţia timpurie dintre renumitul psihiatru Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) şi înzestratul psiholog criminalist FBI Will Graham (Hugh Dancy) este înfăţişată în producţia originală AXN Hannibal, în fiecare zi de luni, de la ora 22:00. AXN este distribuit de: UPC, RCS, Romtelecom, Nextgen Comunication, Digital Cable System şi alţi 80 de operatori din ţară.

Hugh Dancy îl interpretează pe Will Graham, un psiholog criminalist genial şi perseverent, care este capabil să reconstruiască în minte gândurile şi metodele înfiorătoare ale celor mai căutaţi criminali în serie. În urma unui caz tulburător, el este îndrumat de către şeful său, Jack Crawford (Laurence J. Fishburne III: The Matrix, Contagion, CSI), către ajutor psihiatric. Astfel Will ajunge să fie încredinţat unuia dintre cei mai respectaţi psihiatri, doctorul Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen: Casino Royale, The Hunt, A Royal Affair).

Ceea ce nu ştie Will este faptul că există un motiv pentru care Dr. Lecter înţelege cu atâta intuiţie şi perspicacitate lumea crimelor şi a psihopaţilor care le comit. Ceea ce urmează este un ingenios joc al minţii, despre lumile contrastante ale răului şi binelui, între care liniile se estompează.

Lecter din noul serial AXN evoluează în umbra lui Will Graham (Hugh Dancy), fiind cel care îi aduce echilibru, pentru ca Graham să nu devină victima tenebrelor cu care are de-a face odată cu fiecare nou caz. Neimpresionabil, el însuşi un criminal în serie, Lecter îl ajută pe Graham să înţeleagă mai bine psihopaţii pe urmele cărora este psihologul criminalist.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 12 aprilie 2013 11:59
am vazut primul episod si pot sa spun ca mi-a placut foarte mult
dony10 pe 12 aprilie 2013 13:52
si eu la vazut. e destul de interesant. dar nu se compara cu mentalistul:p
Miiku pe 12 aprilie 2013 16:38
E din ce in ce mai fain serialu` asta. Dar poza aia.. n`am nici un comentariu. o.O
radu3455 pe 12 aprilie 2013 19:58
mi-a placut primul episod mai ales finalul sper ca si celelalte episoade sa fie la fel de bune
Ovidiu239 pe 13 aprilie 2013 00:32
Oricat de bine ar juca Mads Mikkelsen in acest serial, adevaratul Dr. Hannibal Lecter va ramane Anthony Hopkins...
sabinalin pe 13 aprilie 2013 21:09
Subscriu!
AndreBlack pe 13 aprilie 2013 14:51
Chiar e foarte fain serialul .
alex_il_fenomeno pe 8 mai 2013 13:36
Din ce se vede este chiar reusit, astept sa il urmaresc si eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells