Următorul partener al lui Mark Wahlberg este un... ursuleţ de pluş!

de Ştefan Dobroiu în 26 Oct 2010
Următorul partener al lui Mark Wahlberg este un... ursuleţ de pluş!

Omul din spatele serialului Family Guy, Seth MacFarlane, debutează în regia de cinema, iar proiectul care i-a atras acestuia atenţia, Ted, îl interesează şi pe Mark Wahlberg.

Ideea este cel puţin trăsnită: Mark Walberg va fi un cvadragenar cât se poate de oarecare, doar că... dorinţa pusă în copilărie i s-a împlinit: ursuleţul său de pluş a căpătat viaţă şi i-a devenit cel mai bun prieten. Doar că acum, decenii mai târziu, ursuleţul este cât se poate de iresponsabil, afemeiat, fumează iarbă şi aşa mai departe şi-l îndepărtează pe erou de viaţa stabilă pe care şi-o imaginează alături de iubita lui.

Vocea ursuleţului, care va fi realizat pe calculator, îi va aparţine chiar regizorului, iar scenariul este scris de doi dintre scenariştii Family Guy, Alec Sulkin şi Wellesley Wild. Printre personaje se mai numără un homosexual rasist şi o femeie obsedată să vorbească despre anusurile epilate ale bărbaţilor.

Comedia extrem de ireverenţioasă are mari şanse să înceapă filmările la începutul anului viitor cu o premieră posibilă spre sfârşitul anului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells