Un nou Doc Savage pe marele ecran

de Gloria Sauciuc în 23 Feb 2010
Un nou Doc Savage pe marele ecran

Dacă în luna octombrie a anului trecut aflam că Shane Black a fost angajat de către producătorii Kurtzman şi Roberto Orci pentru a scrie un scenariu pornind de la aventurile personajului Doc Savage, iată că Variety anunţă astăzi că Black a fost pus şi la cârmele producţiei, în calitate de regizor, de către Studiourile Sony. Shane Black a scris scenariul în colaborare cu Anthony Bagarozzi şi Chuck Mondry.

Crescut de către oameni de ştiinţă pentru a deveni eroul perfect, Savage este simultan  om de ştiinţă, inventator, medic, explorator. Printre cele mai populare personaje din anii '30 şi '40, poveştile cu el au umplut aproape 200 de carţi, ajungând la radio, tv şi cinema.

Producătorul Neal Moritz va coordona proiectul, după ce va încheia lucrul la producţia despre un alt personaj clasic, The Green Hornet.

Doc Savage este un simbol, un personaj cu puteri nelimitate. Ron Ely şi Arnold Schwarzenegger l-au interpretat cu ani în urmă. Pentru această nouă ecranizare a aventurilor eroului, pe care actor l-ai distribui în rolul lui Doc Savage? Pe Jason Statham? Taylor Lautner? Sam Worthington?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
silviu1985 pe 24 februarie 2010 00:24
hmmm cred ca cel mai capabil ar fi jason.....
taylor sincer este prea tanar pt un asa personaj...
sam este prea...cuminte....

Codrutz pe 24 februarie 2010 00:40
Niciunul dintre ei. Eu cred ca se exagereaza cu Taylor Lautner.
Vlad pe 24 februarie 2010 11:31
Arnold nu l-a interpretat pe Doc Savage
alex_il_fenomeno pe 19 iulie 2010 09:59
sa vedem ce poate si asta...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells