TOP DVD: Star Trek - pe primul loc în America

de Răzvan Boboc în 26 Nov 2009
TOP DVD: Star Trek - pe primul loc în America

Star Trek, unul dintre filmele cu cele mai mari încasări vara trecută, se află pe primul loc în topul vânzărilor DVD din America, conform Hollywood Reporter. Filmul celor de la Paramount Home Entertainment a fost vândut, în doar o săptămână, în 5,7 milioane de exemplare. Şi vânzările Blu-ray au fost destul de mari: 1,1 milioane de exemplare.

Fostul number one, animaţia celor de la Pixar, Up, se află acum pe poziţia a doua. Pe locul trei se află drama My Sister's Keeper, cu Cameron Diaz în distribuţie. Brüno, cel mai recent film al lui Sacha Baron Cohen se află pe locul al patrulea.  

În preajma lansării celui de-al doilea film al seriei, primul Twilight, lansat în luna martie pe DVD, a urcat pe locul cinci.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victor_neo75 pe 26 noiembrie 2009 09:30
Dupa mine, 'Star Trek' ramane cea mai buna experienta cinematografica din tot anul 2009 (scenariu efectiv plus efecte speciale de calitate); pana cand, cine stie, 'Avatar' ar putea, desi ma cam indoiesc (prea arata a joc video), schimba ceva in decembrie.
bloodthirst pe 26 noiembrie 2009 22:11
Desi sunt un fan inrait Star Trek ,trebuie sa recunosc ca am fost putin dezamagit de film,poate ca ma asteptam la mai mult,totusi e adevarat ca seria Star Trek este o legenda din toate punctele de vedere...
Radu1711 pe 25 aprilie 2010 23:36
americanilor le place

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells