Tony Scott se întoarce la Top Gun

de Cristina Grigore în 26 Oct 2010
Tony Scott se întoarce la Top Gun

Deşi are agenda plină cu proiectele ce-i aşteaptă indicaţiile (Potsdamer Platz, Hell’s Angels, The Associate, Nemesis), Tony Scott nu a putut spune nu regiei sequel-ului filmului ce i-a adus consacrarea, Top Gun. Urmând exemplul fratelui său mai mare Ridley, care face o incursiune în începuturile carierei sale cu prequel-ul Alien, Tony a confirmat, într-un interviu pentru HitFix.com, că va prelua cârma lui Top Gun 2, dar că va mai dura până va turna primele cadre, alte filme având prioritate în acest moment.

El va face echipă cu producătorul Jerry Bruckheimer şi scenaristul Christopher McQuarrie (Valkyrie).

Chiar dacă nu are un scenariu terminat, Scott a declarat despre noul film că nu va fi un reboot sau remake, dar va fi destul de diferit de originalul de acum 25 de ani. Aceasta pentru că lumea s-a schimbat, filmul urmând a prezenta noile “vedete” ale forţelor aeriene, aeronavele fără echipaj, comandate de la distanţă (drone), abordând în acelaşi timp şi apusul perioadei de glorie a piloţilor de vânătoare. Cât despre Maverick, regizorul nu a vrut să dea detalii, probabil aşteptând mai întâi confirmarea lui Tom Cruise pentru o revenire în pielea celebrului personaj.

Următorul film al lui Tony Scott, Unstoppable, va avea premiera românească pe 12 noiembrie, şi îi are în rolurile principale pe Denzel Washington şi Chris Pine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells