Tom Cruise se dezbracă pentru Mission: Impossible IV

de Ştefan Dobroiu în 7 Oct 2010
Tom Cruise se dezbracă pentru Mission: Impossible IV

În Întâlnire explozivă defilările lui Tom Cruise la bustul gol n-au prea avut efect, dar poate că Mission: Impossible IV vine şi cu alte ingrediente ca să ne capteze interesul...

Până vedem rezultatul final, iată ce fotografiază cei de la Just Jared: Tom Cruise filmează în prezent noua parte a francizei, iar secvenţa de acţiune ni-l arată pe agentul Ethan Hunt încercând să scape, la bustul gol, dintr-o clădire. Probabil că jos îl aşteaptă câteva saltele groase...

Regizat de Brad Bird şi cu scenariul co-scris de J.J. Abrams, s-ar putea ca Misiune imposibilă 4 să fie interesant de urmărit în decembrie la anul, când filmul se lansează pe marile ecrane. Umblă zvonul că în finalul părţii a patra Hunt şi principalul său inamic, interpretat de suedezul Michael Nyqvist (îl poţi vedea de săptămâna viitoare în Fata care s-a jucat cu focul), vor avea o explozivă secvenţă de luptă de minim cinci minute.

Poţi vedea în galeria acestui articol două imagini surprinse de Just Jared.

Ce crezi, cea de-a patra misiune se va ridica la nivelul celor anterioare?

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yasmine_kiss pe 8 octombrie 2010 14:09
nu cred...sunt sigura ca si aceasta misiune va fi un succes ca si celelalte,caci TOM CRUISE e un actor exceptional, iar filmul are tot ce ii trebuie ca sa devina o capodopera...nu ma indoiesc ca si de aceasta data TOM isi va folosi sarmul sau inegalabil asa cum ne-a obisnuit!!!
cetateanu pe 9 octombrie 2010 16:58
Pai am citit ca se ocupa zilnic de corpul sau si a adoptat o dieta foarte sanatoasa deci nu vad care ar fi problema sa-si arate corpul.
ice_eyes pe 9 octombrie 2010 23:05
capodopera, zici?
melody10 pe 11 octombrie 2010 18:07
Nu cred ca va fi la fel de bun ca celelalte, dar cine stie...
margott pe 14 aprilie 2012 15:50
Vai, ce mult s-a dezbracat... la bustul gol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells