Thor 2, fără Kenneth Branagh, dar cu noi antagonişti

de Cristina Grigore în 1 Iul 2011
Thor 2, fără Kenneth Branagh, dar cu noi antagonişti

O continuare a aventurilor zeului tunetului, Thor, era de aşteptat, dacă luăm la socoteală cele 437 de milioane de dolari încasate până acum în toată lumea. Chiar dacă pelicula nu a avut succesul de box-office al lui Iron Man sau Iron Man 2, este totuşi o realizare notabilă, ce urmează să mai crească, încă, financiar.

Deadline risipeşte însă zvonurile lansate de ceva vreme în legătură cu o posibilă continuare şi anunţă programarea pentru lansare a lui Thor 2 în vara lui 2013. Cu Iron Man 3 plasat în mai, în acelaşi an, noile aventuri ale posesorului fantasticului ciocan Mjolnir vor debuta pe marile ecrane americane din 26 iulie.

Dacă Chris Hemshworth va reveni în rolul lui Thor, surpriza vine din partea lui Kenneth Branagh. Regizorul nu va lucra şi la sequel, cei de la Marvel menţionând că despărţirea „s-a făcut în termeni amiabili şi de comun acord”, ceea ce poate însemna orice, de la lipsa de interes a lui Branagh pentru o continuare până la dorinţa studiourilor de a angaja forţe proaspete pentru noul film.

Momentan, nu se ştie care dintre actorii primei părţi îşi vor relua rolurile în cea de-a doua şi nici nu au fost făcute propuneri de nume noi pentru regie. O sursă a celor de la CinemaBlend anunţă însă posibilii antagonişti ai sequel-ului: The Enchantress şi The Executioner. Perechea de eroi negativi este binecunoscută în universul Thor, ei făcând echipă cu Loki pentru a o răpi şi ucide pe Jane Foster, forţându-l astfel pe Zeul Tunetului să-şi părăsească regatul. Cel mai bine descrişi ca „seducătoarea” şi „bruta”, cei doi par a fi cuplul perfect menit să pună pe jar lumea lui Thor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 1 iulie 2011 11:31
pana in 2013 mai este.............oricum sunt sigur ca va fi super............abia astept filmul,sper sa fie tot cu chris
legolas05 pe 1 iulie 2011 14:14
si eu il astept,asta mi'a placut
Bayard pe 1 iulie 2011 14:59
Este o veste foarte proasta. Sincer, povestea din Thor este slabuta, chiar si ideea de supererou zeu, din nu stiu ce lume paralela e putin trasa de par (cel putin pt spectatorii romani). Si totusi, filmul a fost foarte bun, neasteptat de distractiv.... iar meritul este in totalitate al lui Hemsworth si al lui Kenneth Branagh. Atmosfera filmului se datoreaza regizorului si odata cu plecarea lui o sa se piarda.... este o pierdere uriasa pt Thor.
FreshCosmin pe 1 iulie 2011 16:41
bun asa.... daca nu se facea si o continuare era foarte rau..
xerses pe 1 iulie 2011 17:50
Imi pare rau ca nu se pastreaza continuarea cu aceeasi actori.
nicolas84 pe 2 iulie 2011 09:58
da...ai inteles mare lucru.singura chestie care e mentionata in articol este ca pleaca REGIZORUL.bumtzi bumzti bumtzi.
Sorin87 pe 2 iulie 2011 10:13
este bine ca o sa apara o continuare inseamna ca o sa fie si mai buna continuarea
alex_il_fenomeno pe 3 iulie 2011 19:05
pacat ca nu mai lucreaza Kenneth , a facut o treaba excelenta in primul film !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells