The Walking Dead, audienţe record pentru primul sezon, cameo Charlie Sheen pentru al doilea

de Cristina Grigore în 8 Dec 2010
The Walking Dead, audienţe record pentru primul sezon, cameo Charlie Sheen pentru al doilea

The Walking Dead, serialul tv care a debutat pe 31 octombrie la postul AMC şi a fost distribuit, datorită Fox International Channels, în 120 de ţări, a încheiat sâmbăta aceasta primul sezon cu audienţe record, care au făcut din această producţie, la categoria de vărstă căreia i se adresează (18-49 de ani), una dintre cele mai vizionate din istoria serialelor tv transmise prin cablu, scrie Collider. Astfel, episodul final al sezonului a înregistrat un total de 6 milioane de telespectatori, din trei difuzări, ducând media serialului la 3,5 milioane de privitori pe episod.

Pentru cel de-al doilea sezon al seriei, fanii vor mai avea ceva de aşteptat, acesta fiind programat abia pentru luna octombrie a anului viitor. Frank Darabont, creatorul lui The Walking Dead, va lucra atunci cu o echipă nouă de scenarişti, căutând probabil să dea un suflu nou producţiei.

Tot în acest sens, site-ul Socyberty ne anunţă o posibilă apariţie a lui Charlie Sheen în viitorul sezon, în rolul unui zombie. Se pare că Sheen, care este un mare fan al serialului, a fost cel care şi-a exprimat dorinţa unui  cameo. Cum producătorii sunt încântaţi de idee, s-ar putea crea un precedent, şi alţi actori cunoscuţi fiind invitaţi să aibă scurte apariţii în serial.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddirty_devil pe 8 decembrie 2010 15:13
pfff...ce sa zic in febroarie incep filmarile pentr sezonul II in octombrie o sa fie gata deci prin noiembrie 2011 ( plus ca se anunta 10 sezoane) o sa'l vedem si noi.....sper sa nu uit de el pana atunci...oricum e foarte misto serialul si zombie sunt realizati foarte tare cu mult profesionalism.....in rest imi doresc sa nu apara la fel de greu ca smallville sau supernatural sau sa dureze 5-7 ani.
vicu89 pe 8 decembrie 2010 16:08
imi pare rau ka sa terminat asa repede sezonul,si peste 1an vedem sezonul 2,naspa rau...
Octavian Brânzei pe 8 decembrie 2010 16:59
Ce este acela "un cameo"?
george pe 8 decembrie 2010 22:04
*Octavian Branzei:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Cameo

costin79 pe 8 decembrie 2010 22:13
la fel de bun ca prison break
AbuZ1V pe 8 decembrie 2010 22:39
Chiar e bun serialul si a prins bine la Public sunt convins ca sezonu II va fi si mai vizionat ... Pacat ca trebuie sa asteptam asa mult pana apare . Sper sa merite !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells