Scarlett Johansson vrea mai multă acţiune în The Avengers

de Cristina Grigore în 14 Sep 2011
Scarlett Johansson vrea mai multă acţiune în The Avengers

Ai văzut-o în Iron Man 2, iar de apariţia ei sexy şi periculoasă te vei bucura şi în The Avengers, unde interpreta rolul Văduvei Negre. Scarlett Johansson doreşte, se pare, să ne subjuge atenţia nu doar prin aspectul ei fizic apetisant ci şi prin măiestria unor scene de acţiune.

ShowbizSpy a aflat că Johansson a cerut ca personajul ei să fie implicat în mai multe scene de acţiune, iar ipostaza de apariţie cuceritoare să fie trecută în plan secund. „Vrea să îşi impună dorinţa de a nu fi femeia-trofeu din film. A primit deja mai multe secvenţe de acţiune, dar vrea mai multe. A fost, de asemenea, refractară ideii ca personajul ei să fie curtat de eroii masculini din film. Scarett doreşte ca Black Widow să fie la acelaşi nivel cu interpreţii supereroilor, dacă nu chiar mai interesantă decât aceştia”, a declarat o sursă a site-ului.

Chiar dacă este aproape singurul personaj dintre Răzbunători care nu deţine superputeri sau abilităţi speciale, Scarlett este exigentă cu personajul său, pe care îl vrea mai grozav decât un zeu al Asgardului, o bestie verde cu forţă nemaipomenită, un geniu al noilor tehnologii, cu un extrem de bine dotat costum de luptă, un super-soldat invincibil cu un scut-minune şi un țintaș perfect, pe deasupra maestru acrobat. Este dreptul ei, am spune…



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 14 septembrie 2011 10:12
Si eu m-as bucura de si mai multa actiune.
Bayard pe 14 septembrie 2011 10:50
Uof cata aroganta.... sincer nici nu avea ce cauta printre Avengers. Pana la urma ce face??? stie sa se bata?? asta poate orice luptator de K1. Nu are nici macar un gadget ceva.... cum are de exemplu Green Arrow..... iar cu cel mai cunoscut erou fara super puteri, Batman... nici nu merita sa o compar.
Crist11 pe 14 septembrie 2011 16:15
Sa vina la noi, ca ii dam actiune cata vrea.
SakuraBlack90 pe 14 septembrie 2011 18:00
Asa baieti dati-i actiune ! Imagination , imaginaations - stiti cantecul nu?
denfilo pe 14 septembrie 2011 19:15
Doreste cam multe ...
Crist11 pe 14 septembrie 2011 20:00
Metaflorice vorbind.
zeno.marin pe 15 septembrie 2011 01:09
Ce tot aveti cu saraca starleta Scarletta *ptiu*, ca nici nu mai situ cum se zice acum...Johansson, in orice caz?
Face si e ce poate, de exemplu face faţă cu greu, genuflexiuni, abdomene, pilates, flotari intr-o singura mana (ca cealalta are oja pe ea si tre sa se usuce)... Nici macar o super putere nu i-au dat din ratiuni de buget.
Eu de exemplu ii dadeam o superputere dar costum, nu.

alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2011 15:18
ma bucur de prezenta ei in aceasta megaproductie !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells