Vezi cum este costumat Johnny Depp în noul film al lui Tim Burton

de Cristina Grigore în 14 Sep 2011
Vezi cum este costumat Johnny Depp în noul film al lui Tim Burton

După filmările la The Rum Diary, Johnny Depp a început în luna mai a acestui an lucul la Dark Shadows, proiect ce îl reuneşte cu cineastul Tim Burton. Imaginile publicate de CelebBuzz ne dezvăluie pentru prima dată cum va arăta protagonistul filmului şi ne duce cu gândul la unele dintre ineditele costume purtate de Depp într-unele dintre peliculele sale anterioare…

Dark Shadows este o adaptare pentru marele ecran a serialului cu acelaşi nume din anii ’60-’70. Sub regia lui Burton, Depp va interpreta rolul vampirului Barnabas Collins, personaj ce a făcut serialul extrem de popular la vremea sa.

Machiajul palid, ochelarii albaștrii, bastonul, pălăria şi costumul elaborat cu trenci verde pot părea combinaţii ciudate pentru ţinuta afişată de Depp, însă actorul de 48 de ani are o istorie bogată şi atractivă în ţinute deloc convenţionale. Îţi aminteşti probabil, de machiajul şi bogăţia accesoriilor din seria Piraţilor din Caraibe sau de fracul şi pălăria înaltă asezonate cu faţa colarată din în Alice in Wonderland.

Personajul său din Charlie and the Chocolate Factory, Willy Wonka, a avut un impact hotărâtor asupra încasărilor mari ale filmului, iar unul dintre primele sale succese, Edward Scissorhands, în urma căruia Depp şi-a câştigat o mulţime de fani, a avut pe lângă neobişnuitele accesorii ale mânilor şi un machiaj pe măsură.

Distribuţia lui Dark Shadows a adunat o sumă de nume cu rezonanţă, printre care Eva Green, Helena Bonham Carter, Jackie Earle Haley, Chloe Moretz, Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller şi Bella Heathcote (este alături de Depp în imaginile de mai jos), pe care îi vom putea vedea, probabil, în viitoarele fotografii surprinse pe platourile de filmare.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 14 septembrie 2011 10:05
Ce personaj ciudat!Cu siguranta filmul va starni interesul.
Costirik pe 14 septembrie 2011 18:19
wow
Crist11 pe 14 septembrie 2011 20:01
hai ma costik mai termina-te si tu :))
Bayard pe 14 septembrie 2011 10:51
Iarasi vampiri???? nu se mai satura??? ..... din imagini nu arata bine, s-ar putea sa fie un esec.
viorellll pe 14 septembrie 2011 12:17
johnny depp este un actor bun totzi o stiu dar parca ar trebui sa isi mai schimbe si el rolurile ..parca in toate joaca la fel...vreu sa il vad si yo un om normal ...un detectiv un sofer ..etc ....aiurea
Rose pe 15 septembrie 2011 14:15
A jucat deja în roluri de detectiv: Ichabod Crane (Sleepy Hollow) şi Frederick Abberline (From Hell). Şi cel din Ninth Gate-Dean Corso-tot un fel de detectiv, de cărţi rare. Apoi, au fost şi rolurile din serialul "21 Jump Street"-ofiţerul de poliţie Tom Hanson, agentul Joe Pistone, din "Donnie Brasco", şi agentul Sands, din "Once Upon a Time in Mexico".
doinarac pe 14 septembrie 2011 12:26
In echipa cu Tim Burton......nu pot fi decat "ciudatenii" inclusiv look-ul......
legolas05 pe 14 septembrie 2011 15:22
sper sa fie un film reusit
Crist11 pe 14 septembrie 2011 16:13
Seamana cu raposatul Michael J. :))))
E urat rau.

buticut pe 14 septembrie 2011 20:13
De fapt mai corect ar fi "Dupa filmarile la POTC 4", pentru ca Johnny a filmat The Rum Diary prin 2009. Prima data cand am vazut pozele, m-am gandit la Joker-ul lui Burton. Cred si sper ca machiajul va arata cu totul altfel pe ecran, aici e pur si simplu scos din context, mai ales pentru ca se pare ca l-au expus pe vampir la soare si se stie ca vampirilor nu le place asta :D. I have faith in Burton, stie el ce face, mai ales cand vine vorba de adaptat seriale/piese pentru marele ecran. Sunt convinsa ca va trata Dark Shadows cu respect pentru original, la fel cum a facut si cu Sweeney Todd. Mie nu mi s-a parut ca Johnny ar avea ochelari albastri. Dimpotriva, eu ii vad transparenti, machiajul din jurul ochilor este insa albastru, nu ochelarii in sine.

Cel putin din punctul de vedere al scenariului, totul pare sa fie in regula, mai ales ca Tim a cerut binecuvantarea celor implicati in serial si a a primit-o. Chiar si actorii "originali" vor avea cameos in filmul lui.

alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2011 15:17
cred ca va fi un alt film de geniu al lui Tim Burton !
mihaa pe 7 octombrie 2011 17:53
va rog sp si mie cum pot sa vad filme pe site-ul asta ca nu stiu unde sa dau.
denisa_liza pe 11 martie 2014 17:54
un film reusit!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells