Saving Grace B. Jones, câştigător la New York City IFF

12 Sep 2012
Saving Grace B. Jones, câştigător la New York City IFF

La gala din acest an a New York City International Film Festival, care a avut loc la Angelika Film Center din New York, filmul Saving Grace B. Jones, produs de New Films International LLC, regizat de Connie Stevens şi avându-i în distribuţie pe Tatum O’Neal, Michael Biehn şi Penelope Ann Miller, a fost distins cu mai multe premii.

Drama a cărei acţiune are loc în statul american Missouri, în anii '50, când o femeie este eliberată de la azil şi vine să locuiască alături de familia fratelui ei, a primit premiul pentru Cea mai bună atriţă în rol principal (Tatum O’Neal), premiul pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar (Penelope Ann Miller) şi premiul pentru Cel mai bun film din categoria dramă.

Filmul reprezintă o revenire pe marele ecran a lui Tatum O'Neal, actriţa care deţine în continuare recordul pentru cea mai tânără persoană ce a primit vreodată un Oscar competitiv: O'Neal avea doar zece ani când a primit statueta pentru rolul secundar din Paper Moon.

În imagine: Nesim Hason, preşedintele New Films International, invitat să ridice premiile alături de Roberto Rizzo, fondatorul New York City International Film Festival.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 22 septembrie 2012 18:01
un film ce se prezinta deja cu un potential puternic.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells