Sam Worthington, despre Man on the Ledge: „Mi-a fost frică la filmări ”

de Cristina Grigore în 2 Feb 2012
Sam Worthington, despre Man on the Ledge: „Mi-a fost frică la filmări ”

Protagonistul lui Dreptate la înălţime, thriller-ul prezent din acest week-end şi pe marile ecrane din România, a declarat că a avut ceva dificultăţi la filmările peliculei, din cauza înălţimii la care a trebuit să filmeze câteva dintre scenele acesteia. Actorul vorbeşte, într-un interviu acordat publicaţiei The Daily Telegraph, despre teama resimţită în timpul filmărilor şi explică cum a reuşit să treacă cu brio de acele momente de tensiune.

Australianul joacă în film rolul unui poliţist trimis pe nedrept la închisoare. După ce evadează, el ameninţă că se va arunca dintr-o clădire de peste 60 de metri din mijlocul oraşului Manhattan.

„Îmi era foarte teamă de cădere. Dar în acelaşi timp mă gândeam cu groază la momentul impactului. Asta a fost cel mai dificil lucru la filmări. Însă, cu cât stăteam mai mult acolo, la acea înălţime, cu atât deveneam mai sigur pe mine. Era de-a dreptul ciudat. Mă aflam la o înălţime mai mare decât putea percepe mintea mea. Părea aproape ireal”, a povestit actorul.

„Adrenalina te ajută să îţi menţii cumpătul, să ţi se pară totul ca un imens tablou”, a mai spus actorul. „Prima dată când am urcat acolo, am şi turnat prima scenă. Am avut noroc că am putut să mă stăpânesc şi nu mi-a venit să izbucnesc în lacrimi sau să mă ghemuiesc într-un colţ. Nu te poţi pregăti pentru aşa ceva. Nu ai cum să te antrenezi pentru asta”, a adăugat el.

Worthington a ţinut să menţioneze şi că Man on a Ledge l-a atras deoarece este un film „distractiv”, „un film simplu de acţiune”. El a menţionat că i-ar plăcea însă să joace şi într-o producţie despre dans şi a adăugat, amuzat, că agentul său îl crede „nebun” pentru că îşi doreşte să apară într-un astfel de film.

Poţi citi AICI o cronică a filmului Dreptate la înălţime.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ChristianCage00 pe 2 februarie 2012 18:44
Credeam ca i-a fost teama sa nu strice filmul. E un actor mediocru.
sill49 pe 20 iunie 2012 21:46
daca si Sam e actor mediocru inseamna ca tu nu stii sa faci diferenta între un actor foarte bun si unul mediocru
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 18:44
cui nu i-ar fi fost ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells