Robinov relanseaza seria Conan?

10 Sep 2005
Robinov relanseaza seria Conan?
Chiar daca Arnold Schwarzenegger (foto) este prea ocupat ca sa se apuce din nou de luptele cu sabia, compania Warner Bros. vrea sa-l readuca pe marile ecrane pe Conan, the Barbarian.
Seful departamentului productie, Jeff Robinov, care a reinventat seria Batman impreuna cu regizorul Chris Nolan, a declarat recent ca spera sa faca acelasi lucru cu Conan.
Robinov asteapta un scenariu de la un misterios regizor de filme de actiune (despre care se zvoneste ca ar fi Robert Rodriguez) si este decis sa produca filmul anul viitor.
Imi place mult personajul,” declara Robinov, care vrea sa revina la doua din povestile originale, „Depinde foarte mult de felul in care este creat personajul si de cum e realizat filmul. Speram sa-i multumim si pe fanii seriei, dar vrem si o audienta mai larga. Intotdeauna Conan a avut fani. Dar au trecut atatia ani. Trebuie sa ajungem la miezul personajului Conan. E ca si cum ai incerca sa prinzi mercur.”
Dar inainte de asta, personajul creat de Arnold Schwarzenegger in Conan the Barbarian (1982) va fi desenat pentru piata video. Primul film de animatie cu eroul Conan produs de Swordplay Entertainment 2D/3D cu un buget de 4.5milioane $ se numeste Conan: Red Nails, si este acum in productie, urmand a fi distribuit de New Line Home Entertainment in 2006.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells