Robert Pattinson a refuzat să apară nud în Cosmopolis

de Cristina Grigore în 27 Mai 2012
Robert Pattinson a refuzat să apară nud în Cosmopolis

Prezent zilele acestea la Cannes, unde a avut premiera ultimul film al său, Cosmopolis, Robert Pattinson a vorbit despre această dramă a lui David Cronenberg cu redactorii revistei Metro France. Potrivit acestora, deşi este un fan al lui Cronenberg şi a fost încântat de colaborarea cu acesta, a existat un lucru pe care actorul s-a văzut nevoit să i-l refuze cineastului: o scenă de nuditate totală.

„La un moment dat, cu doar cinci minute înainte de începerea filmărilor, David mi-a spus că ar vrea ca o parte din organele mele genitale să apară în marginea de sus a cadrului”, a dezvăluit Pattinson. „În acel moment, m-am gândit că nu exista ceva ce-i puteam refuza lui Cronenberg. Cu toate acestea, m-am dus să-i spun că lucrul pe care mi-l ceruse nu se va întâmpla”.

Se pare că cineastul, cunoscut pentru producţii inedite precum Crash, The Fly şi Scanner, a primit destul de bine decizia actorului. „A acceptat fără discuţii refuzul meu”, a spus Pattinson. „La început, veţi vedea, este o scenă foarte bizară, pe care vă asigur că nu o veţi regăsi în altă peliculă” a adăugat el.

Plasată într-un oraş al viitorului, acţiunea filmului îl are în centru pe Eric Packer (Pattinson), un tânăr milionar ce călătoreşte prin oraş în limuzina sa, cu un asasin pe urmele sale. Producţia, adaptare a romanului lui Don DeLillo, a primit cronici mixte la Cannes.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sabinamuntoiu pe 27 mai 2012 13:19
Cand va aparea Cosmopolis si in Romania???
Eufimia pe 27 mai 2012 17:57
Am observat un lucru in majoritatea articolelor Cinemagia despre Cosmopolis: personajul principal se numeste Eric Packer, nu Parker, din cate stiu eu... N-o fi o diferenta mare, dar...conteaza.
Sper sa nu asteptam foarte mult pana cand Cosmopolis va aparea si la noi.

xerses pe 28 mai 2012 13:59
De apreciat faptul ca nu a acceptat....
patty1phapha pe 29 mai 2012 16:04
Foarte bine ca nu a acceptat! Sa fim seriosi.. ar fi prea de tot:) si ma bucur ca producatorii nu au avut nimic de comentat pt ca nu aveau ce:)
alex_il_fenomeno pe 15 iunie 2012 15:29
e treaba lui ce vrea sa faca .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells